Careprost rast trepavica: detaljan pregled

Ozljede

Postupak poboljšanja ženske ljepote uopće nije jednostavan. Već nekoliko stoljeća zaredom, koncept ženske ljepote postavljao je svoje standarde. S vremenom se stavovi i ukusi mijenjaju, odnosno mijenjaju se i standardi izgleda žene. U ovom trenutku, većina pripadnica ljepšeg spola nastoji postići ekspresivan i atraktivan izgled, točnije - duge i guste trepavice.

Mnogo je načina da se ovaj standard postigne dovoljno brzo. Na primjer, postoje lažne trepavice ili postupak za proširenje trepavica, ali oni nisu prikladni za sve. Prvo, ne izgleda potpuno prirodno, a drugo, vrlo je skupo i šteti prirodnim trepavicama, a treće, ova metoda nije tako jednostavna kao što se čini na prvi pogled. Zato fondovi dobivaju sve veću popularnost za poboljšanje rasta trepavica, na Internetu lijek Kareprost podvrgnut je većini rasprava žena i liječnika..

Opće informacije o lijeku, njegova svrha i pregledi liječnika

Careprost - alat koji se etablirao kao stimulator rasta trepavica. Dostupan je većini modernih žena, ima relativno nizak trošak, jednostavan je za upotrebu i dobija puno dobrih recenzija na Internetu. Upute za upotrebu ovog lijeka na ruskom jeziku možete pronaći na bilo kojem internetskom resursu.

U grafikonu indikacija lijeka Kareprost na svakom portalu opisan je samo postupak poticanja rasta trepavica, no u početku je ovaj lijek trebao smanjiti očni tlak. Rast trepavica nuspojava je primjene lijeka jednostavna.

O tome svjedoči činjenica da stotina lijekova sadrži bimatoprost, umjetni analog hormona prostagladina. S obzirom na tu činjenicu, vrijedno je napomenuti da je alat strogo kontraindiciran ženama koje imaju ili su imale probleme s vidom, ozljedama vidnog sustava, pukotinama ili ogrebotinama rožnice oka.

Ulazeći u oči, kareprost ubrzava cirkulaciju krvi, često dolazi do upale i iritacije očiju, krvne žile puknu, oči počinju zalijevati, peku, crvenile. Kao rezultat povećane cirkulacije krvi, primjećuje se i ubrzani rast cilija, ali taj postupak nije tako jednostavan i ima određene posljedice. Na opasnost lijeka upozoravaju i pregledi oftalmologa koji su se u više navrata suočili s problemima pacijenata koji koriste ovaj alat. Liječenje posljedica upotrebe lijeka je vrlo dugo i skupo, ponekad je gotovo nemoguće riješiti se posljedica čak i kirurškom intervencijom i najnovijim medicinskim tehnologijama.

Upute za uporabu lijeka Kareprost za rast trepavica

Preporučuje se koristiti ovaj lijek ne više od jednom dnevno, najbolje noću. U jednom trenutku trebate koristiti samo jednu kap proizvoda i pomoću posebne četke ili aplikatora nanijeti ga na gornji kapak. Vrlo je važno ne prekoračiti dozvoljenu dozu i ne pretjerivati ​​s primjenom lijeka. Prije upotrebe šminka se mora isprati. Ako se koriste kontaktne leće, moraju se ukloniti..

Prednosti i nedostaci Kareprosta

Među prednostima sredstava za stimuliranje rasta trepavica vrijedi spomenuti kareprost:

  1. Lijek je potpuno jednostavan za upotrebu, nanosi se četkom na kapke u maloj količini;
  2. Careprost se proizvodi u Indiji i, u skladu s tim, je visoke kvalitete;
  3. Alat dobiva puno dobrih recenzija na Internetu, sudeći po kojima možemo reći da je rezultat upotrebe vrlo impresivan.

Ali uz prednosti, kareprost ima i niz nedostataka:

  1. Alat se izrazito ne preporučuje oftalmolozima;
  2. Postupak rasta trepavica pomoću lijeka kareprost ne može se nazvati brzim;
  3. Careprost ima nuspojave koje su izuzetno štetne za zdravlje;
  4. Kareprost možete naručiti samo u internetskim trgovinama;
  5. Na ovom je alatu mnogo falsifikata;
  6. Prilično visoka cijena.

Gdje kupiti stalak je jednostavno i kolika je njegova cijena?

U certificiranim drogerijama u Ruskoj Federaciji kareprost je gotovo nemoguće pronaći. Problem s prodajom je upravo prava svrha lijeka. Zbog činjenice da je lijek stekao potpuno drugačiji opseg, njegova prodaja u ljekarnama zabranjena je, a Ministarstvo zdravlja, zajedno s ruskim liječnicima, stalno podsjeća na opasnost takvih lijekova i štetu nanesenu neovisnim liječenjem.

Širok izbor ovog lijeka pojavljuje se pred potrošačima na Internetu. Trošak stimulatora rasta trepavica Karestrost na svakom internetskom resoru je različit i kreće se od 600 rubalja do 1.500 rubalja. Naravno, na mnogim forumima korisnici nude kupnju Kareprosta mnogo jeftinije, ali samo trebate razmisliti je li lažna.

Najlakši način za kupnju lijeka na službenoj web stranici Kareprosta - www.careprost.ru

Također, kada je odabir lijeka za karetu jednostavan, vrijedi provjeriti pouzdanost izvora informacija o tome kako ga koristiti i koliko je bezopasan i jednostavan lijek. Doista, u svakom slučaju, i ovaj lijek i njegovi analozi imaju brojne kontraindikacije i slučajeve s tužnim posljedicama. Koristeći stimulanse rasta riskirate ne samo da nećete biti bez trepavica, već i značajno pokvariti vid.

Također je vrijedno zapamtiti da je samo potrošač odgovoran za tužne posljedice korištenja stimulatora rasta. Ovi lijekovi nisu certificirani na teritoriju Ruske Federacije, njihova prodaja nije zakonita i, u slučaju pogoršanja zdravlja, prodavač i proizvođač proizvoda za njegu jednostavno neće odgovarati ni zakonu ni potrošaču. Stoga je prije primjene važno shvatiti odluku i razmisliti vrijedi li referentni izgled da žrtvujete svoje zdravlje.

Recenzije žena koje koriste lijek Kareprost

Međutim, recenzije Careprost kupaca uglavnom su pozitivne. Prilični spol rado dijeli svoje dojmove o uporabi droge i dugo zarastalih cilija.

"Moja je sestra koristila Kareprost. Sada su cilije dugačke i pahuljaste. I sama sam htjela probati, ali ne mogu. Imam astigmatizam ", piše Irina na poznatom ženskom forumu..

Žene dijele svoje iskustvo o korištenju, nuspojavama koje su se pojavile, prednostima i nedostacima lijeka, troškovima i mjestu kupnje. Negativni pregledi pojavljuju se prilično rijetko i to uglavnom oni koji se nisu odvažili isprobati lijek na sebi ili oni koji su umjesto dugih trepavica dobili crvene oči i natečene vjeđe. Privlači se upotrebom Careprosta i njegovog indijanskog podrijetla, jer indijska medicina ima prilično napredan razvoj i nadahnjuje veliko povjerenje u moderne žene.

"Ja uglavnom vjerujem indijskim lijekovima. Njihova je kvaliteta vrhunska. Kareprost su također odlučili probati, cilija je stvarno postala duža, izgledaju nevjerojatno. Samo ujutro oči su bile crvene i suhe. " - korisničko mišljenje Tatyana ostavila je svoje mišljenje.

Ali još uvijek se u Indiji ovaj lijek koristi samo prema svojoj namjeravanoj svrhi, odnosno povećanju očnog tlaka i liječenju glaukoma. Nijedna Indijanka ne povećava trepavice ovim lijekom.

Kareprost

Kareprost (Careprost) potiče rast i jačanje trepavica i obrva. Kareprost aktivno djeluje na poboljšanje opskrbe krvlju folikula trepavica što dovodi do povećane regeneracije trepavica obrva čineći ih gušćim i tamnijim.

Indikacije za uporabu:
Hipotrihoza trepavica je bolno stanje trepavica, karakterizirano smanjenjem njihove duljine i gustoće) različitih etiologija.

Način primjene:
Priprema za primjenu Kareprosta
Kareprost se mora nanositi svakodnevno navečer nakon uklanjanja šminke i čišćenja lica svih kozmetičkih proizvoda. Svi proizvodi za njegu lica koje koristite trebaju se apsorbirati u kožu. Ako nosite kontaktne leće, provjerite je li uklonjena (možete ih ponovo staviti 15 minuta nakon nanošenja).

Priprema aplikatora
Uzmite aplikator i držite ga vodoravno. Iz boce nanesite jednu kap Kareprosta na vrh aplikatora.

Nanošenje na bazi trepavica
Odmah nakon nanošenja proizvoda na aplikator, pređite ga kožom gornjeg kapka na samoj osnovi trepavica (na mjestu rasta) u smjeru od unutarnjeg kuta oka prema vanjskom. Ponovite za gornji kapak drugog oka. Kareprost se ne koristi za oči i kožu donjeg kapka, jer to može izazvati neželjeni rast dlaka izvan područja liječenja.

Uklanjanje viška
Uklonite kožu kapka mekom krpom kako biste uklonili višak.

Koristite lijek Kareprost 1 put dnevno. Korištenje sredstava više od jednom dnevno neće pojačati učinak aplikacije i neće ubrzati pojavu rezultata.

Nuspojave:
Utjecaj na IOP:
Oftalmološka otopina Bimatoprosta smanjuje intraokularni tlak (IOP) kada upada u oči pacijenata s povišenim i početno normalnim IOP-om, ali ovo smanjenje IOP-a nije značajno značajno.

Hiperpigmentacija kapka:
Moguća je hiperpigmentacija (zamračivanje) periorbitalnih tkiva i trepavica, koja se zadržava i tijekom razdoblja uporabe lijeka. U velikoj većini slučajeva hiperpigmentacija potpuno nestaje kada prestanete koristiti Kareprost.

Pigmentacija šarenice:
Teoretski, trajna pigmentacija šarenice moguća je s izravnim dodirom s očima. Međutim, tijekom kliničkih ispitivanja, ove nuspojave nisu identificirane.

Pacijenti s kontaktnim lećama:
Benzalkonijev klorid sadržan u Kareprostu može se apsorbirati mekim kontaktnim lećama.
Stoga se preporučuje uklanjanje kontaktnih leća prije upotrebe lijeka i njihovo vraćanje najkasnije 15 minuta nakon primjene Careprosta.

Hipertrihoza izvan područja primjene:
Hipertrihoza (pojačan rast kose) moguća je u područjima stalnog kontakta otopine Careprost s kožom izvan područja primjene.
Stoga budite oprezni kada koristite otopinu: nanesite Kareprost samo na kožu na dnu trepavica gornjih kapka, koristite sterilni aplikator,
a također pažljivo obrišite ostatke proizvoda s kapka, izbjegavajući nanošenje proizvoda na druga područja kože.

Primjena za uveitis:
Moguće pogoršanje izvornog uveitisa bimatoprostom.

Ostale reakcije:
Izuzetno rijetki (kod manje od 4% bolesnika): svrbež u očima, hiperemija konjunktiva, kožna hiperpigmentacija, iritacija očiju, simptomi suvog oka i crvenilo očnih kapaka.
Ako se pojave nuspojave, prestanite s upotrebom lijeka i obratite se liječniku.

kontraindikacije:
Preosjetljivost na bimatoprost ili druge komponente koji su dio Kareprosta.

Trudnoća:
Zbog nedostatka izravnih kliničkih ispitivanja među pacijentima gore navedenih skupina, uporaba lijeka među tim skupinama ne preporučuje se.

Obrazac za izdavanje:
sterilna oftalmološka otopina u obliku kapi za oči.

Sastav:
Djelatna tvar: bimatoprost oftalmološka otopina, 0,3 mg / ml.
Pomoćne tvari: disupstituirani natrijev fosfat, benzalkonijev klorid, natrijev klorid, limunska kiselina i destilirana voda.
Natrijev hidroksid i / ili klorovodična kiselina mogu se dodati za podešavanje pH. PH je 6,8 - 7,8.

Mišljenje! KAREPROST - popularno sredstvo za rast trepavica i obrva.

Ostavimo ovdje povratne informacije o Jedinstvenom lijeku za rast prirodnih trepavica i obrva CAREPROST (KAREPROST).

Vrlo je zanimljivo znati tko je lijek stvarno pomogao da raste lijepa cilija, uredna obrva, koje su karakteristike u korištenju ovog lijeka, pogreške, prijedlozi itd..

Djevojke, jako se radujem što ćemo vas čuti, bilo bi sjajno vidjeti fotografiju.

Možda ću započeti temu)
Evo nekoliko fotografija našeg paketa i Kareprosta!

Pozdrav svima!
Bit ću prvi. Koristila sam kareprost prije 3-4 godine (kupila sam ga na drugom mjestu poput zajedničkog ulaganja)
zbog toga neću objaviti fotografiju, pa je vaš izbor vjerovati ili ne))

pa - tada su u kupovini pokušale 2 osobe iz ureda, vidjevši rezultat, pridružile su nam se još 3 djevojke. Pokazalo se da je cijeli ženski dio ureda testiran na sebi. znate, rezultati su za svakoga različiti.

Imam: da biste vidjeli učinak bez nadzora, trebalo je 2 tjedna svakodnevne upotrebe noću. trepavice su postale stvarno puno duže, a dio koji je narastao za to vrijeme je gušći i crniji. ALI koža u korijenu trepavica ujutro bila je razdražena, blago ljuštena (uklonjena kremom) i bijele oči čudnog ružičastog tona (prošlo nakon 2 sata). sljedeća dva tjedna koristila sam svaki drugi dan - ovdje je "wow": dugačak, gust, crni cilija. a zatim jednom tjedno za održavanje

s prijateljem - sve isto, samo što nije bilo iritacije kože ni samih očiju. za ljeto smo oboje zaboravili na maskaru općenito!

3 kolege - 1. uopće nije bilo promjena. 2. iritacije su bile osjetljive, odbačene. 3. bilo je rasta, ali i sama je priznala da je propustila "kad se sjeti"

danas sam prošetao recenzijama i primijetio nešto: velika većina djevojaka koje pišu o nuspojavama spominje da je tako mala bočica završila za 2-3 tjedna (još uvijek ima nešto u komentarima poput "dobro, hvala Bogu da sam je izbacila s takvim očima"... i tako - boce se ne mogu upotrijebiti tijekom DNEVNOG NORMALNOG UPORABE. zakopali su je u oči. Ili što su učinili. Ne razumijem. A onda sam se sjetio da sam i bio pohlepan, naime, 2 puta sam razmazao trepavice i tako obilno zapeli zajedno (ali djevojka ne.) Počinjem misliti da su razlozi preveliki.

ukratko - učinak za mene je bio tako cool da sam ga naručio prije nego što sam pročitao irement. Pročitavši, neću ići predaleko.

Kareprost u Kazanu
Službena stranica

Službena stranica "title =" Kareprost u Kazanu
Službena stranica "data-src =" "/>

Kareprost u Kazanu
Službena stranica

Kareprost za trepavice

  • 100% originalni proizvod! Pazite na krivotvorine!
  • Samo uz Careprost po najpovoljnijim cijenama.!
  • 100% zajamčeni rezultat!
  • Prvi rezultati nakon 14 dana korištenja Careprost *
  • 8 (800) 333-07-64 poziv je besplatan u cijeloj Rusiji
* Učestalost pojavljivanja prvog primjetnog učinka ovisi o individualnim karakteristikama tijela i može potrajati do 3 mjeseca

Dragi kupci, nažalost, vrlo često dobivamo neiskrene kritike o radu naših konkurenata, a ne rade svi iskreno s kupcima. U vezi s tim, još jednom vas molimo da budno budite, jer neki beskrupulozni prodavači pokušavaju voditi posao (ponekad lažno), skrivajući se iza naše pozitivne reputacije, ti pojedinci hrabro koriste naše ime da bi stvorili web stranice, račune na društvenim medijima i adrese e-pošte koji su slični našim podacima do točke zbrke, ali za razliku od nas, ne šalju Kupci narudžbe nakon uplate, blokiraju brojeve i ne kontaktiraju.

Obratite pažnju na adresnu traku u pregledniku, naša web stranica je careprost-russia.ru, ako vam se netko od naših kolega / konkurenata čini kao internetska trgovina Careprost Russia (Kareprost Rusija), pogledajte naziv domene.

Važan je telefon s kojeg potvrđujemo narudžbe 8 800 333 07 64, za pozive u trenutnim porukama +7 921 848 43 53, samo s ovih brojeva komuniciramo s kupcima. Preporučujemo da se pretplatite na naše službene stranice na društvenim mrežama kako ne biste izgubili trgovinu u raznim sličnim.

Kapi za rast trepavica "Kareprost": kontraindikacije, nuspojave, cijena

Kapi za rast trepavica "Kareprost" odnose se na kozmetičke i oftalmičke pripravke. Imenovan je za uklanjanje različitih vrsta kršenja - nedovoljne veličine ili broja trepavica. Aktivirajte njihov rast. U početku je lijek stvoren za liječenje glaukoma. Uz njegovu pomoć smanjen je IOP (intraokularni tlak). Razmotrimo detaljnije za koji je lijek prikladan i kako ga pravilno primijeniti..

Indikacije za uporabu

"Kareprost" je u stanju ublažiti simptome hipotrihoze trepavica. Ovo se stanje očituje oštrim smanjenjem njihove duljine i gustoće. Nekoliko razloga može uzrokovati patologiju: nasljedna predispozicija ili utjecaj vanjskih čimbenika.

Sastav lijeka

Kao glavni aktivni sastojak, proizvođač koristi bimatoprost u dozi od 0,5 mg / ml. Uz to, u pripravak se dodaju konzervans benzalkonijev klorid, natrijev fosfat, voda za injekcije i limunska kiselina.

Razina pH podešava se klorovodičnom kiselinom. Također, farmaceutska tvrtka može zamijeniti komponentu ili nadopuniti njezino djelovanje natrijevim hidroksidom. Kao rezultat, indikator unutar normalnog raspona je od 6,8 ​​do 7,8.

Farmakološko djelovanje lijeka

"Kareprost" ima terapeutski i kozmetički učinak. Spada u kategoriju prostaglandina. Bimaprost aktivne komponente uključen je u popis moduliranih analoga fiziološki aktivnih lipidnih tvari. Glavni se efekt očituje nakon povećanja receptora vrste prostaglandina. Oni su odgovorni za rast kose. Osim što aktivira rast, uz istovremeno povećanje volumena i duljine, lijek je također u mogućnosti smanjiti ciklus njihove obnove.

kontraindikacije

Lijek se ne preporučuje za upotrebu u nekoliko kategorija:

  1. Tijekom rađanja i dojenja. Zabrana je povezana s nedostatkom rezultata kliničkih istraživanja u ovom području..
  2. Osobe s poviješću preosjetljivosti na jednu od aktivnih tvari - bimatoprost ili bilo koji drugi pomoćni sastojak.
  3. Djeca mlađe dobne kategorije. Uporaba adolescenata dopuštena je, ali samo uz dozvolu i pod nadzorom liječnika.

Ispravnu tehnologiju aplikacije možete naučiti iz videa:

Način primjene

Da biste postigli maksimalne performanse, morate slijediti sva pravila za uporabu lijeka "Kareprost". Često se korisnici kozmetičkih proizvoda bacaju u tjedan dana, ako ne vide rezultat. Zapravo je učinak kumulativan. Stoga se stopostotni učinak može primijetiti tek nakon 2,5 ili 3 mjeseca.

Ako se bojite da jednostavno nećete primijetiti promjenu, fotografirajte trepavice prije prve upotrebe. Zatim zabilježite rezultat u mjesec dana. Tako možete pratiti dinamiku.

Farmaceutska tvrtka preporučuje strogo pridržavanje metode primjene lijeka:

  1. U prvoj fazi trebate pripremiti lice. Budući da je potrebno standardno cjelovito čišćenje kože od kozmetike, postupak se poželjno provodi u večernjim satima. Osim uklanjanja šminke, trebat ćete ukloniti i kontaktne leće. Nakon trljanja kože losionom ili tonikom nanesite kremu. Tek nakon što se proizvod potpuno apsorbira, postupak se može nastaviti.
  2. Da biste pravilno koristili proizvod, morate slijediti osnovna higijenska pravila. Ruke temeljito operite sapunom ili koristite antiseptik. Aplikatori za primjenu nalaze se u sterilnom okviru. Koristite samo jednu. Ne možete ponovo koristiti štapić. Također nanesite Kareprost s drugim aplikatorom na sljedeće oko. Nepridržavanje preporuka može prouzrokovati širenje infekcije. Često se u ovom slučaju konjuktivitis pojavljuje ili pogoršava. Uređaj držite vodoravno. Pokušajte nanijeti kap bliže vrhu štapa, ali izbjegavajte vrh.
  3. Sada se možete početi izravno prijavljivati. Nanesite aplikator preko vrha korijena trepavica. Pomaknite se iz unutarnjeg kuta u vanjski. Pokušajte strogo slijediti liniju rasta. Inače, lijek ulazi u sluznicu. Također, ne možete koristiti lijek za donji kapak. To može uzrokovati neželjeni pretjerani rast..
  4. Po završetku trebate ukloniti preostala sredstva. Ne koristite pamučnu vunu. Čestice mogu upasti u oči. Za čišćenje trepavica preporučljivo je koristiti pamučni jastučić. Spužvu također možete zamijeniti čistom krpom. Ali trebao bi dobro apsorbirati vlagu.
  5. Obavezno odbacite rabljeni aplikator.
Nakon 4 mjeseca uporabe, možete vidjeti maksimalni učinak lijeka.

Nuspojave

Prema kliničkim podacima, samo četiri posto pacijenata ima nuspojave. U pravilu se nakon upotrebe pojavljuju iritacija, svrbež, crvenilo, suhoća i konjuktivitis. Ako osjetite bilo kakvu nelagodu, odmah morate prestati upotrebljavati "Kareprost" i konzultirati se s oftalmologom.

Pacijenti s poviješću niskog krvnog tlaka trebali bi se strogo pridržavati doze i povremeno proći liječnički pregled. Također, upotreba proizvoda može dovesti do kratkotrajne promjene boje kože (u pravilu potamni). Česti kontakt s kožom može uzrokovati neočekivani rast kose. Stoga izbjegavajte kontakt s kožom i odmah nakon nanošenja uklonite sve ostatke (osim područja na gornjem kapku).

Neravnomjerna primjena dovodi do različite debljine, duljine, smjera rasta i broja trepavica na dva oka. Nakon prestanka upotrebe, takvi simptomi će nestati. U slučaju slučajnog dodira s očima, također se neće dogoditi reakcija. Ako osjetite nelagodu, možete ih isprati vodom.

Poznati su slučajevi hiperpigmentacije trepavica i kapka. U 100% slučajeva tamnjenje periorbitalnih tkiva je nestalo nakon prestanka upotrebe Kareprosta. Vjerojatnost pojave mrlja na šarenici dopuštena je ako Kareprost slučajno dođe u kontakt s očima. Prema rezultatima kliničkih studija, ova nuspojava se ne bilježi.

Konzervans benzalkonijev klorid nespojiv je s materijalom nekih kontaktnih leća. Nepoželjno je nositi optiku napravljenu od mekih komponenti. Također, prije uzimanja, morate ukloniti leće i ponovno ih nositi 20-25 minuta nakon korištenja "Kareprosta".

Hipertrihoza se može pojaviti na mjestima stalnog kontakta s kožom. U ovom slučaju dovoljno je otkazati uporabu proizvoda. Neželjena kosa će nestati najkasnije devedeset dana kasnije.

Za razdoblje bolesti, morate prestati koristiti alat. Bimatoprost, koji je dio sastava, može pojačati upalni proces, posebno uveitis. Kupite lijek samo u ljekarni ili profesionalnom salonu. Često se nuspojave pojavljuju nakon uporabe neodobrenog lijeka ili krivotvorine.

Interakcija lijekova

Dopuštena je istodobna primjena lijeka s drugim lijekovima. Ali učinkovitost "Kareprosta" smanjuje se pod utjecajem sedativnih i psihotropnih tvari, kao i provođenjem opće anestezije. Ako se liječite sintetskim lijekovima, obavezno kombinirajte sastojke. Dokazan je i učinak aktivne tvari Bimaprost na barbiturate, alkohol, opojne analgetike i anestetike. "Kareprost" pojačava njihov učinak.

cijena

Prosječna cijena kozmetike u internetskim uredima iznosi 800 rubalja. Trošak ovisi o prodajnom mjestu i količini narudžbe. Ako kupite nekoliko predmeta, cijena se može smanjiti..

Analozi lijeka

Na kozmetičkom tržištu postoji nekoliko desetaka proizvoda za rast trepavica. Stručnjaci preporučuju da ne rizikuju zdravlje i kupuju samo provjerene proizvode sa potvrdama kvalitete. Identični učinci imaju nekoliko načina:

Pod pravilnim uvjetima skladištenja (na sigurnom, suhom mjestu bez izravne sunčeve svjetlosti i temperature do +25 stupnjeva), rok trajanja lijeka bit će dvije godine. Također je potrebno isključiti kontakt djece s otopinom. Prije primjene pročitajte upute i preporuke proizvođača. Pogledajte datum proizvodnje. Zabranjeno je primjenjivati ​​lijek s pokvarenom ambalažom ili istekom roka trajanja. To može uzrokovati ozbiljne posljedice..

Kareprost (Careprost)

168 mišljenja za Careprost

Napišite svoje mišljenje

Izvrstan alat

Proizvod koristim već drugu godinu, poštujući preporučene intervale između tečajeva. Trepavice su se vratile u normalu nakon što je prva boca bila gotova. U budućnosti ih podržavam u ovoj državi. Prestala sam koristiti maskaru (skoro), samo za posebne prigode. I bez maskare trepavice na licu su vrlo uočljive, oči su počele izgledati izražajnije.

Komentirajte narudžbu

dobar dan!
Prvi put sam ga naručio na vašoj web stranici i upoznajem se s ovim proizvodom.
Sudeći prema fotografiji i uputama, četkica za aplikator ide na svaki alat. Nisam ih našao u dva okvira za narudžbu, morao sam proizvod primijeniti improviziranim sredstvima.

Ispričavamo se zbog propusta u vašoj narudžbi. Nazovite nas telefonom 8 (800) 200-7144 (poziv je besplatan) i dostavit ćemo aplikator četkice besplatno.

Fino!

Koristim kareprost (s prekidima) oko godinu i pol. Moje trepavice po prirodi nisu baš veličanstvene, a duljina je mnogo toga željela. Ali nakon prvog tečaja, njihovo se stanje značajno poboljšalo. Usporedim svoje fotografije prije nego što ih koristim i sada - razlika je značajna.

13. prosinca 2017. 06:25

O trepavicama)

Proizvod koristim već nekoliko godina. Naravno isprekidano.
Imam 52 godine. I kapci više nisu djevojački + prekrivajući gornji kapak. ALI! U mom slučaju Kareprost, pored svoje originalne sposobnosti rasta i jačanja trepavica, nevjerojatno zateže gornji kapak.
Da, i imao sam manjih problema s pigmentacijom stoljeća nakon uporabe proizvoda, ali sada to nije.
Jednom riječju, neću rezati kapke plastičnom hirurgu dok ne odem)
Kupujem, kupujem i kupujem!

Čudo znači

Nakon dužeg produženja trepavica postale su tanke i kratke. Išao sam na njihovu obnovu i savjetovali su mi lijek Kareprost. Pročitavši recenzije, odmah sam ga naručio za sebe. Dva tjedna kasnije primijetio sam značajno povećanje volumena trepavica, postale su veličanstvene. Prošao je još tjedan korištenja, a rezultatu je dodano značajno povećanje. Zadovoljan sam učinkom, sada sigurno nema nakupljanja kada postoji tako super lijek!

Ne nad glavom, ali ima efekta

Mama se uvijek žalila na trepavicama. Oni su svijetli i kratki. Čuo sam za alat za rast trepavica. Iskreno, ne vjerujem u takve stvari, ne možeš prevariti prirodu. Predao se jadikovanjima moje majke. Dao joj je DR. Otprilike 1,5 mjeseci kasnije, mogao se vidjeti rezultat. Trepavice su postale gušće. Naravno ne nad glavom! Ali maskara je u redu. Možete isprobati.

23. listopada 2017. 16:44

ljepota!

Što jednostavno ne izlazi! - rekao sam, čuvši za čarobnu otopinu iz koje rijetki tanki cilija izrastaju poput kvasca. Djevojka je nagovorila da pokušaju zajedno. Nemam ništa od vlastitih trepavica, ali ona to ima tako, i nije htjela isprobati, bojala se da će se, ako nema učinka, osjećati kao potpuna budala. Pa, kupili smo, počeli smo primjenjivati ​​noću. Bilo je to ljeto. A sada ima takve cilije, svi su ljubomorni! Imam i deblji čelik, ali to nije tako uočljivo kao njezino. Pa probajte)

14. listopada 2017. 10:25

Nastavit ću koristiti

Nedavno sam počeo primjećivati ​​kako kosa počinje gubiti volumen i mrlje. Liječnik je savjetovao vitamine i činilo se da je sve u redu s kosom, ali trepavice su ostale glomazne i lomljive. Prijatelj je savjetovao ovaj lijek, cijena nije toliko visoka i odlučio sam riskirati. Korištene nekoliko tjedana i trepavice su postale primjetno veće i voluminoznije, ali još uvijek nisu dobile željeni učinak. Nastavit ću koristiti.

28. rujna 2017. 10:33

Bomba!

Od mladosti patim od činjenice da su cilija vrlo kratka. I ono što jednostavno nisam probao, ali, nažalost i ah, ništa im nije pomoglo da rastu, neki od sredstava također su izazvali iritaciju. No jednom, kolegica je progovorila o svojoj prijateljici, koja je uzgajala trepavice zahvaljujući Kareprostu. Naravno da sam ga kupio, ali nisam imao velike nade. Zamislite moje iznenađenje kad sam, negdje za 2-3 tjedna, stvarno vidio rezultat, a nakon mjesec dana korištenja, rodbina ga je primijetila. Sada nastavljam razmazati svaka 2-3 dana kako bih održao rezultat. Lijek bomba! Rezultat je nevjerojatan. Savjetujem svima.

17. rujna 2017. 21:17

Super

Nikada nisam patila od povećane dlakavosti, naprotiv, nema dovoljno kose i dosta je fer, uprkos činjenici da sam brineta. O kareprostu znam već duže vrijeme, čak i prije uvođenja sankcija za ovaj proizvod uvijek sam bio oduševljen ovim proizvodom. Ali onda je došla kriza, a ovaj lijek je nestao iz prodaje. Trudna sam, a nakon poroda kosa je počela obilno ispadati ne samo s glave, već su i trepavice postale rjeđe. Na kraju sam odlučio iskušati sreću i potražiti ovaj lijek opet. Zamislio sam slobodnu misao o dragoj staklenci na ovoj stranici. Budući da je sada puno falsifikata, za početak sam usporedio izgled same tegle i kutije. I nakon što sam se uvjerila da je sve isto i originalni lijek rado je trčao da mi razmaže trepavice. Dva tjedna kasnije trepavice su primjetno narasle i zadebljale. Suprug je počeo primjećivati ​​razliku i komplimentirao me. Djevojke često zbunjuju moje obojene trepavice s nastavcima. Jako sam zadovoljan ovom emulzijom i sada je savjetujem svim svojim prijateljima.

20. kolovoza 2017. 10:28

Zalijepite trepavice i skinite se

Cijeli život su mi trepavice bile tako kratke, naravno ne i mega kratke, ali ni super duge. Prije se nisam obraćao kozmetičarima zbog gradnje, svega sam se nečega bojao, ali nedavno sam odlučio isprobati sve to isto! Izbor je pao na Kareprost, a rezultat je premašio sva moja očekivanja! Trepavice su guste, duge i vrlo slične vlastitim, ljudi obraćaju pažnju, pitaju kako sam uspio uzgajati takvu ljepotu, ali samo se misteriozno smiješim. zahvaliti!

19. kolovoza 2017. 10:22

Vrlo zadovoljan

Nikada nisam bila vlasnik dugih, lijepih trepavica. i uvijek zavidio onima koji ih imaju. Za Kareprost sam saznao od svog kozmetičara i, da budem iskren, nisam baš vjerovao u učinkovitost, ali odlučio sam ga isprobati. Sada već duže vrijeme ne radim nikakva ekstenzije, jer su trepavice postale jednostavno veličanstvene. Štoviše, sada svi obraćaju pažnju na mene, pa čak je i moj suprug primijetio takve promjene.

Fino!

Samo sjajan alat. Koristim ga već otprilike godinu dana, jako mi se sviđa! Tijekom tog vremena, cilija je primjetno rasla i ojačala. Kareprost je idealan za one koji cijene prirodne ljepote i ne žele umjetno treptati. Trepavice su postale ono što sam dugo željela za sebe i to me ne može samo radovati. Dakle, mogu vas sigurno preporučiti!

Ključ obiteljske sreće

Moja supruga ima kratke trepavice. Pa, takve prirode. Ona je u tom pogledu vrlo složena i zato zalijepi račune. Jednostavno ne mogu to podnijeti. Skandal nakon skandala. Potražili smo na Internetu rješenje problema: lijek Kareprost. Već dva tjedna nanesite svakodnevno na trepavice. Iako je teško nešto konkretno reći (vidljivi rezultat se piše tek nakon 4 tjedna), ali čini mi se da su trepavice postale tamnije i gušće. U svakom slučaju skandali su još prestali!

zadovoljan sam

Dugo sam rastao trepavice i, kad sam zaključio da je vrijeme da se moje oči odmaraju, skinuo sam ih sa sebe. Pokazalo se da su nakon godinu dana gradnje postajali kraći i rjeđi. Ako ste nekada friz, to je apsolutno ravno. Kareprost je kupio kako bi im nekako pomogao da rastu. Nije počeo djelovati odmah. Učinak sam primijetio tek nakon mjesec dana. Što je ugodno, trepavice napokon dolaze u oblik. Nastavit ću ga koristiti dok ne postignem željeni rezultat)))

Najbolji lijek

Najefikasniji alat za rast cilije koji sam ikad vidio u cijeloj svojoj borbi za prekrasne guste trepavice! Prikladno je nanijeti kao da koristite običnu maskaru, nema neugodnih senzacija, ne pršti oči. Jedini, ali logični minus lijeka je taj da su trepavice guste i dugačke samo dok upotrebljavate lijek, čim ga bacite, vraća se njegova prirodna gustoća i rast usporava.

Izvrstan lijek

Uvijek sam željela imati duge i veličanstvene trepavice. Ali priroda ih, nažalost, nije obdarila sa mnom, pa sam sve morala uzeti u svoje ruke. kupio Kareprost, po savjetu prijatelja, vrlo su zadovoljni s njim. Počela sam ga redovito koristiti i trepavice su mi počele izgledati sjajno, bujno, sjajno i dugo, kako sam htjela. Dakle, ovo je super alat, preporučam sigurno.

Ne mogu prestati tražiti

Volim kad ljudi imaju lijepe oči, a posebno duge trepavice. Uvijek sam sanjao o lijepim i veličanstvenim trepavicama! Još uvijek se nisam usudio narasti ih, bojao sam se oštetiti trepavice uopće. Odlučio sam probati drugi način, pročitati recenzije na Internetu tko, kako, spasi se. I sada napokon stekao alat za rast trepavica-Kareprost. Rezultat sam osjetila nakon desetak dana, trepavice su postale crnije i duže. Osjeća se kao da su oči sastavljene. Sad savjetujem svoje djevojke.

Super rezultat

Od djetinjstva sam imao ćelavo mjesto na desnom oku, posebno je bilo vidljivo kad sam bio obojan maskarom. Od prijatelja sam čuo ime "kareprost" i odlučio ga probati. I nakon 2 tjedna redovite uporabe, postigao sam dobre rezultate: prazan prostor bio je ispunjen novim cilijama. Općenito, trepavice su postale duge i tamne, postale su poput pahuljastog obožavatelja.

26. prosinca 2016. 17:41

Ostvarenje snova

Nikad nije bila vlasnica bujnih i dugih trepavica, kakvim je oduvijek željela biti, a zavidjela je djevojci koja je po prirodi imala sreće. Ja sam nekoliko puta napravila proširenje trepavica, ali nakon skidanja skinule su mi trepavice grozno, nakon čega su se obnavljale nekoliko mjeseci. Ali na moj rođendan prijatelj mi je dao kareprost. Svaki dan sam ga primjenjivala noću, a prvi rezultati su se pojavili nakon 3 tjedna. I nakon 5 tjedana, trepavice su postale dugačke i guste kao djevojke))))

Nove trepavice

Slučajno sam stigao na web stranicu tvrtke. Uvijek na proljeće počeo sam razmišljati o produženju trepavica, ali činjenica da je štetna zaustavila me. Nakon takvih postupaka vaše trepavice postaju još gore, ispadaju, postaju krhke. Odlučio sam probati Kareprost. Pročitao sam recenzije i stekao. Počeo se primjenjivati ​​2 puta tjedno. Mjesec dana kasnije već sam vidio rezultat. Trepavice su zaista postale gušće, same trepavice postale su gušće, poprimile su zdrav izgled i čelik. Izgled se čak promijenio. Izgledam mlađe. Zadovoljni rezultatom.

Sviđa mi se

Alat je upravo prekrasan, moj cilija je učinio dugim, gustim i tamnim. Sada svi misle da su oni moji izgrađeni ljudi, i s tim profesionalno.

27. listopada 2016. 16:52

Baš sam oduševljena

Zdravo. Naručio sam i počeo koristiti ovaj alat prije otprilike šest mjeseci i sada mogu reći istinit komentar na temu upotrebe. Oduvijek sam željela imati veličanstvene trepavice, priroda me u tom pogledu nekako prevarila i otkrila sam ovaj lijek za sebe. Naravno da nisam sanjala takve trepavice, ali sada sam postala vlasnica ekspresivnog izgleda i gustih trepavica. Alat je pomogao malom rastu trepavica i njihovoj gustoći. Jako sam zadovoljan rezultatom.

17. listopada 2016. 13:04

Dobar lijek

Djevojke kojima su trepavice rijetke i izblijedjele ne izgledaju baš dobro, imala sam upravo takve. Odlučio sam isprobati lijek Kareprost i mjesec dana kasnije primijetio sam da nove tamne trepavice počinju rasti. Nisam imao nikakvu alergijsku reakciju na lijek, koristio sam ga 2-3 puta tjedno na gornjem kapku, kako piše u uputama. Sada savjetujem Kareprost svojim prijateljima.

27. kolovoza 2016. 10:25

Moje trepavice su se spasile

Moji ciliji su prirodno oskudni i rijetki, a nakon ozbiljne operacije uopće sam postala vrlo krhka. Odlučio sam naručiti Kareprost, o kojem ima toliko pozitivnih recenzija. Proizvod sam nanosila prema uputama, svake večeri, a nakon nekoliko dana primijetila sam da se cilija prestala "drobiti", luk je jačao. Očekivani rezultat vidio sam za mjesec dana, kao što proizvođač obećava - moje trepavice postale su duge i guste.

20. kolovoza 2016. 10:35

Ne bi bilo sreće, ali nesreća je pomogla.

Lijepe duge i guste trepavice uvijek su bile moj san o cijevi. Vlasnici takvog blaga uvijek su bili strašno ljubomorni. Priroda me nije nagradila takvom ljepotom. Želeći pod svaku cijenu luksuzni izgled, upotrijebila sam sva sredstva - skupu maskaru (često vodootpornu), uvijanje peraja, lažne trepavice. A moje su trepavice postale sve gore i gore. A onda sam naišla na informacije o alatu Kareprost. Nisam očekivao posebno čudo, htio sam barem obnoviti ono što imam. Ali rezultat je bio prekrasan! I nema nuspojava. Vrlo sam zadovoljan.

17. kolovoza 2016. 14:50

Super!

Prijatelj ga je dao 8. ožujka, rekao je da će sada moje trepavice uvijek biti duge i lepršave. I nisam lagala, upravo sam oduševljena ovim lijekom. Koristim ga već 4 mjeseca točno prema uputama, rezultat je postao vidljiv već nakon prvog mjeseca korištenja. Oni su stvarno rasli i postali ili deblji ili deblji. Čak sam počela manje koristiti maskaru.

Ovo je samo čudo!

Kao i mnoge djevojke, uvijek sam željela guste i duge trepavice, ali snovi su uvijek ostali snovi. To jednostavno nisu probali i maske i ricinusovo ulje, ali nisu dobili ništa osim crvenih očiju i zalijepljenih trepavica. Ispitana je gomila narodnih recepata, također nisu dali učinka. Moj prijatelj je savjetovao Kareprost. I već sam očajan stekao ovaj alat! i gle! U roku od dva tjedna moje trepavice postale su primjetno gušće i duže. Ovo je moj omiljeni lijek!

Tip je iznenađen.

Imam općenito zanimljivu priču, prošao sam kroz puno narodnih lijekova u nadi da ću cilija učiniti privlačnijima, ali nažalost nije bilo opipljivog rezultata. Svejedno, odlučio sam kupiti posebno razvijeni proizvod, a ne koristiti se umjetničkim narodnim metodama, nakon što sam pročitao recenzije izabrao sam Kareprost, sve što je bilo savršeno samo je intuitivno zakačilo moje ime. I što mislite, moj je dečko odlučio da sam u očaju počeo koristiti lažne trepavice i bio sam jako iznenađen što su moje rodbine počele izgledati ovako. Kao ovo.

ovo je samo čudo!

Pozdrav, nedavno sam kupio Kareprost, a trepavice su mi tek počele rasti skokovima i granicama! Prije sam koristila alat koji mi je savjetovala moja majka, ali zbog ovog alata su mi trepavice ispale, a postale su i vrlo tanke. Ali najbolji prijatelj savjetovao je Kareprost, nakon 2 tjedna primijetio sam kako se trepavice počinju gušće, a nakon mjesec dana primijetio sam kako su počele rasti. Sada mi čak i prijatelji zavide)

Jedinstven lijek

Široke tamne obrve i lijepe, duge trepavice su sada u modi. Prateći modne trendove, odlučila sam uzgajati trepavice. Učinak je odličan, ali vrijeme je da uklonite ekstenzije. Nakon uklanjanja učinka ćelavih očiju. Trebalo je hitno nadoknaditi gubitak. Stečen Kareprost, učinak je nevjerojatan. Trepavice su počele rasti i to brzo i puno gušće nego što su bile u početku.

narasle su nove trepavice!

Uvijek sam imao tanke i svijetle trepavice s tamnom kosom. Obično je obrnuto, ali nemam sreće. Morala sam ih redovito slikati. Kao rezultat toga, ostala sam gotovo bez trepavica. Djevojka je savjetovala ovaj kozmetički proizvod. Odlučila sam se kupiti i probati, jer su joj trepavice izgledale dugo i njegovano. Primjenjivao se svaki dan dok se cijela boca nije potrošila. Nove su trepavice rasle, bile su gušće i duže od prethodnih. Dodatno ću koristiti ovaj alat!

Sjajan rezultat.

Prije sam koristio drugi alat, ali primijetio sam da trepavice počinju ispadati i počeo sam tražiti zamjenu. Moj prijatelj je savjetovao ovaj alat. Pa, odlučio sam probati, i doista je rezultat bio uočljiv nakon 3-4 tjedna. Moje cilije postale su deblje. Također sada koristim vrlo malo maskare. Izvrstan lijek. Savjetujem svima, jer je lijek zaista dobar.

Rezultat je!

Suočio sam se s problemom gubitka trepavica nakon svake uporabe maskare. Hitno je trebalo nešto poduzeti. Prijatelj je savjetovao kareprost. Pročitavši recenzije na Internetu, odlučio sam se naručiti i nisam se izgubio. U roku od dva tjedna trepavice su mi se ojačale, postale gušće i nakon mjesec dana primijetio sam porast rasta. Sada mi ne treba leš, osim večernje šminke.

Super alat

Jako mi se svidio ovaj čudo alat za moj cilija. Nakon produženih trepavica moje su počele ispadati, blijede. Morao sam hitno potražiti u njima spasilački alat. Pokazalo se da je riječ o Kareprostu, savjetovala mi je njegova djevojka, ona ga već dugo koristi i vrlo je zadovoljna rezultatom. Cilija je postala gusta, pojavio se zdrav sjaj. Čak sam prestala koristiti maskare, one su upravo prekrasne.

Svidio mi se alat

Koristila sam Kareprost kad sam skinula ekstenzije trepavica nakon vjenčanja. Povećao se samo jednom i nosio sam ih samo mjesec dana, ali stanje mojih trepavica je bilo strašno. Koristila sam Kareprost svake večeri, ponekad sam ga popodne nanosila, ako nisam trebala negdje ići slikati. Rezultat sam vidio nakon otprilike mjesec dana, cilija mi se oporavio, ispao proklijao i postao dug i voluminozan. Sada sam naručio još jednu bočicu koju koristim za prevenciju i održavanje dobrog stanja trepavica.

Odličan rezultat.

Jako mi se svidio rezultat korištenja alata Kareprost. Moje su trepavice uvijek bile kratke i nisu baš puhaste. Uvijek korištena maskara. Kad sam saznao za ovaj alat, naravno da sam ga želio isprobati. Učinak je bio vidljiv već nakon tri tjedna, cilija je postala duža. Zatim je, u drugom mjesecu upotrebe, primijetila kako se dodaje gustoća. Maskaru nanosim u samo jednom potezu, samo da bih dala boju trepavicama.

Super

Dugo razmislite što je najbolje učiniti - proširenje trepavica ili isprobati Kareprost. Kako se moje trepavice pogoršavaju od prve opcije, odlučila sam isprobati drugu. Počeo sam redovito koristiti ovaj alat, u početku rezultat nije bio posebno vidljiv. Mjesec dana kasnije moje trepavice jednostavno nisu prepoznale, učinak me pogodio. Sada su moje cilije dugačke, lepršave i lijepe.

učinkovito

Dugo nisam vjerovala ni u kakvu kozmetiku za rast trepavica. Ali nakon što sam pročitao recenzije, a ima ih dosta i sve su pozitivne, Kareprost je stekao i pomislio da je to moja posljednja nada. Prvi tjedan, ništa posebno, mjesec dana kasnije vidio sam rezultat. Trepavice su postale duže, sa zavojem i gotovo crne. S vremena na vrijeme koristim maskaru jer su mi sada trepavice na naslovnici!

ekonomično

Da budem iskren, nisam vjerovao u ovaj lijek sve dok moj prijatelj nije dao riječ cijevi i pokušao sam. Naravno, ne treba očekivati ​​rezultate odmah, ali negdje u mjesec i pol dana možete vidjeti značajna poboljšanja. Imam svoje trepavice i tako nisu loše, ali u kareprostom su postale gušće, ili nešto, i primjetno duže. Čak su i leševi počeli manje odlaziti, ovdje se dobiva ušteda.

Čvrsta petorka.

Naručio sam kareprost svim svojim prijateljima! Čak je i moja majka, koja je već umirovljenica, izrazila želju da upotrijebim ovaj čudotvorni lijek. I nakon mjesec ili dva nisam prepoznao njezine trepavice, pa s pouzdanjem mogu reći da i u odrasloj dobi ovaj lijek puno pomaže. Vratila sam trepavice davno, sada samo podržavam rezultat.

Sada imam lijepe trepavice

Impresivan proizvod, koristim ga već oko tri mjeseca i za to vrijeme trepavice su postale znatno bolje. Iako su mi trepavice crne, tanke su i kratke, ali sada su duge, lijepe, a oči su mi se počele isticati. Alat je definitivno vrijedan novca, isprobao sam i one skuplje, ali nije bilo takvog učinka. Općenito, za sve koji žele imati zdrave, lijepe i prirodne trepavice, kupujte, nećete požaliti.

Vrlo zadovoljan!

Dugo nakon produženja trepavica koristila sam ricinusovo ulje, sve dok o tome nisam razgovarala s prijateljima. A jedan mi je tada rekao da koristi Kareprost, i savjetovao me da ga i ja probam. Sada ovaj alat savjetujem svojim prijateljima i poznanicima. Pomaže u obnavljanju trepavica u kratkom vremenu, od ulja nisam imala takav rezultat. Duge, zdrave trepavice i ispadaju puno su manje.

Najbolji!

Alat je stvarno super, dok ne isprobate, nećete biti sigurni. Čuo sam od djevojaka da ih čak i muževi koriste i to ne samo za trepavice, već im čak i razmazuju bradu, ali ovo, čini mi se, već je previše. Koristimo ga strogo po svojoj namjeri, odnosno na trepavicama i one će biti duge i lijepe. Koristim ga više od godinu dana, a samo povremeno podržavam rezultat.

Raste!

Nakon porođaja trepavice su pale. Pokušao sam ricinusovo ulje i vitamine piti sve vrste, praktički nije bilo učinka. Kupio sam kareprost, ne nadajući se baš tome. Počela se primjenjivati ​​navečer, već nakon 2 tjedna promjene su postale uočljive, barem su postale vidljive i postale su primjetno gušće! Sad ga stavljam po rubovima, želim gustu i lijepu))) nastavit ću koristiti.

Zadovoljan)

Cool alat, trepavice su stvarno postale zdravije i gušće) Drago mi je što se Kareprost nanosi noću, tj. nema potrebe da se ulažete u ljepotu, spavate sami, a ujutro se divite rezultatu)))

Iznenađujući rezultat

Ne mogu živjeti dan bez šminke. Uvijek nanosim maskaru u dva ili tri sloja, zbog čega se moje trepavice jako pogoršavaju. Odlučio sam da s tim treba nešto učiniti i naručio sam Careprost. Prvi tjedan sam pomislio da sam potrošio svoj novac, jer lijek nije pomogao. Međutim, nastavila sam ga nanositi na trepavice prije spavanja. I nakon otprilike mjesec dana, osjetio sam rezultat. Trepavice su postale puno duže i tamnije. Iznenadila sam se i istovremeno radovala da postoji učinak i da novac nije izgubljen. Hvala Careprost za moje šik trepavice! U potpunosti sam zadovoljan rezultatom i nastavit ću koristiti ovaj alat.

Zapanjujući učinak

Veliku pažnju posvećujem svom izgledu. Svaka će se djevojka složiti sa mnom da su oči ogledalo duše. A kad su oči uokvirene dugim i gustim trepavicama, to daje izgledu poseban efekt. Rađao sam trepavice i zbog toga su došle u grozno stanje. Moje su trepavice ispadale, postale su rijetke i kratke. Ono što ih jednostavno nisam pokušao vratiti: i reklamirana skupa kozmetika, i narodni recepti, još uvijek nisu mogli postići željeni učinak. A onda mi je kozmetičarka savjetovala Kareprost. A evo i gle! Doslovno nakon 1,5 mjeseca korištenja dobila sam šik trepavice. Sada je nikad neću nadograditi, Kareprost je moj idol u "cilijarnom" poslu! =)

Sjajan novi alat

Kareprost nije koristio ništa - 2 mjeseca, ali želim napomenuti već sada vidljivo poboljšanje stanja mojih nekad rijetkih i kratkih trepavica. Dlačice postaju jače, gušće i čak nekako potamne (bile su svijetloplave). Korištenje lijeka ne treba puno vremena i truda (ako ste zauzeta dama, onda ne brinite) - tek kad krenete u krevet, nanesite na trepavice. I strpljenja, naravno! Prvi mjesec također nisam mogao vjerovati u učinkovitost lijeka: ništa se nije izvana promijenilo, ali sada razumijem da je vrijedilo pričekati!
Preporuči!

Vrlo učinkovit lijek.

Saznala sam za Kareprost, na jednom forumu, kada sam pretraživala Internet barem neko spasenje mojih vrlo rijetkih trepavica. Koristim ga već treći mjesec, samo pozitivni dojmovi. Proizvod je izvrstan, moje cilije do kraja prvog mjeseca korištenja postale su primjetno gušće i duže. A sada izgledaju apsolutno prekrasno, nanosim Kareprost svako jutro, proizvod je prilično ekonomičan, dugo traje, nanosi se brzo i lako. Mislim da ću je sada stalno koristiti.

Zanimljiv alat

Ovaj mi je proizvod predstavio moj prijatelj, koji sam ga prije nekoliko mjeseci koristio. Njezine su trepavice bile prirodno duge, ali tanke i lomljive, nakon Kareposta činile su se da su veće, u stvari su samo postale gušće i sjajnije. Za mene su, po prirodi, kratki i nedorečeni, a nakon primjene Kareposta mjesec dana već sam primijetio pozitivan rezultat! Koristit ću ga dalje, vidjeti što se događa!

17. prosinca 2015. 22:18

Vrlo dobro

Majka mi je poklonila cijelu košaru parfema za moj rođendan i među svim tim stvarima bio je "Careprost". Nikad ga nisam koristila, ali odlučila sam ga odmah isprobati, imala sam problema s trepavicama (nisu mi se svidjele zbog njihove male veličine). Nakon 2-3 aplikacije, osjetio sam razliku (što je bilo i što je postalo), rezultat je bio na licu. Sada koristim samo to))) Hvala mami)))

Učinkovit alat.

Jedna prijateljica mi je savjetovala kareprost, trepavice su joj odjednom postale tako bujne i duge, pomislila sam da ih je narasla i rekla mi je za ovaj lijek, da ga je koristila pola godine, a rezultat nije trebao dugo doći. Sada sam si naručio Kareprost, a također želim imati duge trepavice, brzo ih isporučujem, počeo sam mazati trepavice svaki dan prije spavanja, nadam se ranom rezultatu.

Dobar dan!
Dugo sam tražila tako divan lijek. Evo, nedavno sam naručio Kareprost za 880 rubalja. Učinak njegove upotrebe postao je vidljiv u vrlo kratkom vremenu) Vrlo je jednostavan i praktičan za upotrebu. Mislim da je vrijedno naručiti još 3 kom. Uostalom, creaprost zapravo djeluje, pa što više naručite, jeftinije je. Nevjerojatno!) Hvala creaprostu i njegovim tvorcima)

Ivanova Natalija Pavlovna

divan lijek

Ja prirodno imam vrlo rijetke i tanke trepavice. Povećao sam ih nekoliko puta. Ali taj je rezultat vidljiv, ali i privremen. I stvarno sam želio imati bujne cilije. Na jednom forumu sam pročitao o proizvodima za rast trepavica i stekao Careprost. Rezultat nije trebao dugo doći! Zadovoljan sam! + Lako se nanosi: nanesite na korijen trepavica svake večeri prije spavanja. Trepavice rastu svaki dan tijekom noći.

Nakon bolesti, zbog koje sam pio hormonske lijekove tijekom godine, oporavio sam se i dobio gomilu drugih problema. Među ostalim nevoljama bile su i razrijeđene trepavice, koje su se jako slomile i ispadale. Da nije bilo kareprosta, ne znam ni koliko bih trebao čekati da se normalne trepavice oporave. Uz ovaj lijek tijekom 3 mjeseca, cilija je postala normalna, čak i bolja nego prije.

Izvrsna droga.

Ne tako davno patila sam od činjenice da imam apsolutno ne lijepe trepavice. Nisu se isticali, bili su mali, osušeni. Izgledalo je grozno dok nisam kupio tu stvar. S vremenom se sve počelo poboljšavati, ne tako brzo kao u bajkama, ali učinak je bio vidljiv. Zatim su se trepavice promijenile, postale duge, bujne, lijepe iako je izgledala kao djevojčica. Mislim da će mi ovaj lijek još neko vrijeme služiti..

23. listopada 2015. 22:21

Super.

U principu, po prirodi imam prilično guste i duge trepavice. Ili slijedeći modu ili nešto drugo, ali nekako sam ih odlučio nadograditi. A onda je vjenčanje prijatelja odmah iza ugla. Izgledao sam naravno sjajno. Sve dok nisu počeli ispadati. zajedno sa svojom. Ali njihovi debeli i lijepi nisu se vratili. Sestra mi je savjetovala da počnem koristiti Kareprost, čak mi je dala jednu bočicu. Nikad nisam imala tako šik trepavice! Postali su još deblji i, po mom mišljenju, duži. Kareprost koristim u mjesecu u mjesecu već godinu dana! Učinak je nevjerojatan.!

21. listopada 2015. 12:02

Kareprost čini čuda

Alat je, naravno, jednostavno super. Koristim Kareprost već godinu i pol, a samo jedan plus. Naravno, pauze radim otprilike mjesec dana, a zatim opet koristim mjesec dana. Nedavno sam počeo nositi leće i također nema nelagode i nema kompatibilnosti. Cilija su uvijek zdrave, lijepe, guste i duge. Nikad nisam imala takve trepavice kao nakon korištenja Kareprosta. Čak i kad sam koristio ricinusovo ulje, bilo je puno gore..

20. listopada 2015. 21:20

Zahvaljujući Kareprostu

Ispričat ću vam svoju priču korištenja Kareprosta. Ja prirodno imam tanke, kratke trepavice. Stoga sam odlučio pojačati. Sve je bilo u redu, otprilike godinu dana neprestano povećavajući trepavice. Tada ga je odlučila skinuti i umalo se onesvijestila od užasa. Moje kapke su postale gotovo gole nakon ovog nakupljanja. (((Tada sam vidio Kareprost na Internetu i riskirao naručivati ​​i isprobati. Kupio sam 3 boce, počeo ga koristiti! U roku od 2 mjeseca potpuno sam obnovio trepavice, postale su još bolje nego prije. Mislim da Dovršit ću boce, a sada za prevenciju kupujem nekoliko puta godišnje

cool stvari

Koristim Kareprost već duže vrijeme i jednostavno sam sretan. Uopće sam zaboravio na maskare, pa ih rijetko koristim, uvijek sam upijao učinak nalijepljenih trepavica i općenito ne volim previše svijetle šminke (radije radim bez šminkanja nego obojim svoju maskaru). Ali, naravno, željela sam da trepavice budu autentičnije i gušće, ali vlastite. A Kareprost je u ovome moj nezamjenjivi pomoćnik

23. rujna 2015. 12:04

Nevjerojatno otkriće

Kareprost je za mene najnevjerojatnije otkriće u makeup proizvodima! Po prirodi imam tanke, izblijedjele ravne trepavice, stalno sam patila s njima i stalno se slikala s maskarom, čak i u bazenu. Sada koristim kareprost već drugi mjesec i učinak je očit: trepavice su ojačale, postale gušće i tamnije. Sad ih slikam samo na izlazu, jer svaki dan je sve u redu bez lešina!

21. rujna 2015. 20:53

Iznenađujuća stvar!

Drugi dan sam odlučila isprobati Kareprost na sebi. Reći da sam se iznenadio, da ne kažem ništa.Oduševljen sam ovim lijekom. Priroda me već nagradila dobrim tamnim trepavicama, ali nakon korištenja proizvoda, njihova se duljina primjetno povećala tijekom tjedna, sada možete zaboraviti na maskaru i ne pokvariti trepavice raznim ekstenzijama). Hvala na našoj ljepoti! Djevojke, nabavite Kareprost, nećete požaliti.

3. rujna 2015. 13:18

Izvrstan lijek

Jako sam zadovoljna primjenom Kareprosta, postoji učinak, a vidljiv je nakon nekoliko dana korištenja lijeka. Koristim Kareprost već mjesec dana, a moje tanke i lagane trepavice u industriji potamnele su i postale puno gušće i ljepše. Uskoro ću prijeći na uporabu lijeka jednom tjedno. Sada maskaru koristim samo na izlazu, jer mi svaki dan ne treba, zahvaljujući Kareprostu!

2. rujna 2015. 13:16

Djela!

Možete reći puno različitih stvari, ali ovaj alat stvarno djeluje ako niste lijeni i svakodnevno ga nanosite uz liniju rasta trepavica prije spavanja. Trepavice postaju veće i duže su i tamnije. Jedini učinak ne traje vječno, ali to je prirodno, jer trepavice zamjenjuju jedna drugu. Stoga ja koristim tečajeve kareprosta svaka tri mjeseca, ovo je moj svakodnevni ritual, na koji sam nekada bila navikla.

27. kolovoza 2015. 11:29

volio!

Znači, kako kažu, mora imati, svi bi trebali imati. Što jednostavno nisam pokušao zgušnjavati trepavice! Oni su tanki od moje prirode, stalno kupujem sve vrste sredstava, a samo se Kareprost pokazao učinkovitim. Jasno je da su trepavice gušće i ljepše! Ako ga koristite svaki dan, nakon nekoliko korištenja u ogledalu već gledate drugu osobu. Sad ću ga uvijek uzimati

20. kolovoza 2015. 15:37

Super

Izvrstan alat. Kupila sam ga nakon što sam napravila proširenje trepavica i nakon toga su trepavice ispale. Bilo je to poput pilinga. Ono što jednostavno nije pokušalo za rast trepavica, ništa nije pomoglo. Kupio sam Kareprost i nakon dva mjeseca korištenja primijetio sam da trepavice postaju gušće. Sada čak i maskaru koristim kao i obično - nema povećanja. Djevojke su također oduševljene kupnjom.

20. kolovoza 2015. 11:34

Super objekt!

Vrlo kul alat, preporučujem svim djevojkama da isprobaju. Trepavice primjetno brže počinju rasti, postaju jake i zdrave. Naravno, nisam prestala koristiti maskaru, još uvijek dajem oblik trepavicama, uvijam se maskarom, ali sada, nakon što koristim Kareprost, moram nešto uviti. Možete koristiti čak i na obrvama, učinak će također biti.

19. kolovoza 2015. 06:04

Trepavice u bajci

Počeo sam koristiti Kareprost kad su mi trepavice postale rijetke. Prestala sam se voljeti u ogledalu, padalo je samopoštovanje. Tada mi se jedna prijateljica ponudila da naručim Kareprost, jer je primijetila stanje mojih trepavica. Koristio sam ga mjesec dana i postigao visoke rezultate. Trepavice su sada bujne, duge, zavidim sebi! Oči su postale vrlo lijepe! Preporuči!

17. kolovoza 2015. 06:08

Svima savjetujem Kareprost.

Nažalost, priroda me nije nagradila dugim i veličanstvenim trepavicama. Probala sam hrpu različitih sredstava, ali učinak od njih praktički nije bio uočljiv. A onda mi je prijatelj savjetovao prekrasan alat Kareprost. Bez oklijevanja sam ga naručio, jer sam stvarno želio imati šik trepavice. Kareprost primjenjujem svaki dan noću, a doslovno dva tjedna kasnije osjetio sam vidljiv rezultat. Trepavice su znatno narasle i postale gušće. I dalje koristim ovaj alat.

15. kolovoza 2015. 09:12

Jednostavno i učinkovito

Poput mnogih, u potrazi za dugim i lijepim trepavicama, nisam mogla odoljeti produljenju trepavica. Rezultat nije bio baš ugodan, trepavice su počele puknuti, ispadati. Uklonila sam sav taj užas i počela tražiti metode liječenja. Prekinuo cijeli Internet, pročitao puno različitih recenzija. Alat Kareprost me privukao, iskoristio priliku i naručio. Učinak se pojavio dva tjedna kasnije, primijetio sam da trepavice postaju gušće, prestale su ispadati, a pojavio se i lijepi zavoj, vjerojatno zbog činjenice da postaju duže. Kao i jednostavnost uporabe, širenja i sve ostalo.

12. kolovoza 2015. 09:07

učinkovito!

Nakon kupnje ne baš dobre maskare, moje su trepavice počele jako ispadati, ne bez razloga kažu: „avaričan plaća dva puta“. Prelistao sam cijeli Internet, probao ricinusovo ulje, ali nisam primijetio učinak. Odlučio sam isprobati Karepost, rezultat je zadovoljan nakon par tjedana - trepavice su prestale ispadati. U činjenicu da će brže rasti, postajati deblji, nisam posebno vjerovao. Ali ipak, nakon dva mjeseca korištenja, mogu reći - to je doista tako! Trepavice rastu i postaju gušće! Zadovoljan sam rezultatom.

10. kolovoza 2015. 09:05

ne prepoznatljive trepavice - duge, voluminozne, s lijepim zavojem.

Dugo se nisam usudio naručiti zbog sukobljenih recenzija na Internetu. Kad sam iskoristio priliku, nisam požalio. Ne koristim ga za oporavak odmah nakon izgradnje, već tjedan dana (prvi tjedan tretiram uljima) Učinak je nevjerojatan - on učvršćuje učinak ulja, čime produžava život svake trepavice. Bukvalno nakon mjesec dana trepavice ne možete prepoznati - duge, voluminozne, s lijepim zavojem. Za održavanje rezultata u ovom trenutku koristim samo vikendom.

Obnovljene trepavice nakon neuspjelog proširenja

Kareprost je pokušala kad je već bila očajna - polje neuspjelih ekstenzija trepavica postalo je vrlo krhko i znatno prorijedilo. Pročitala sam recenzije i odlučila probati. Prvih tjedana nije bilo učinka, a već sam mislila da potrošim svoj novac. Ali nakon mjesec dana cilija je negdje počela rasti. Za dva i pol mjeseca postali su debeli i puno duže nego što su bili. Koristim ga jednom tjedno za održavanje učinka..

Čudo lijek!

Moje trepavice su prirodno male, rijetke. Maskara ne daje poseban učinak. Prijatelj mi je savjetovao da kupim Kareprost. U početku nisam zaista vjerovala da postoji lijek koji će moje trepavice dugo trajati. Ali vrijedilo je pokušati. Naručio sam. Dva tjedna kasnije, rezultat je već bio vidljiv. I nakon mjesec dana, trepavice su postale guste i duge. Koristi se svaki dan. Ovo je samo čudo lijek! Sada ne možete koristiti maskaru, iako s njom izgledaju još šik.

Vjerovao sam u čudo, i dogodilo se)

U početku sam bio sumnjičav prema obećanjima da će „trepavice rasti duge i lepršave“, kao i svaka reklama. Ali kako su stvari nakon gomilanja i njihovih posljedica bile vrlo neuredne, moglo bi se riskirati. Stoički nanesite proizvod minijaturnom četkom svake večeri prije spavanja na liniji rasta, pokušavajući ne zaboraviti niti propustiti niti jedan dan. Rezultat sam vidio za dva tjedna. možda je teško povjerovati, ali oni stvarno rastu i rastu snažno i dugo. Tečajeve ću koristiti svaka tri mjeseca za održavanje učinka.

Restorativni učinak

Prije mjesec dana dogodila mi se katastrofa. Koristila sam stranu maskaru. Žene su me savjetovale kad sam bila na odmoru. Ali doslovno nakon druge upotrebe, umalo sam počeo padati trepavice po podu. Općenito, prestao sam koristiti kozmetiku. Odlučio sam isprobati Kareprost, tada sam slučajno čuo na Internetu, na jednom od resursa. Puno hvala proizvođačima. Proizvod nanosim svake večeri na podlogu trepavica. Mjesec dana kasnije primijetio sam očit efekt. Trepavice su čak i duže od čelika.

Petrova Elizaveta Igorevna

Izvrstan lijek

Koristim te alate već duže vrijeme. Nakon produženja trepavica, samo zahvaljujući njemu obnovila je cilijarnu trepavicu. Trepavice su bile u vrlo lošem stanju.. Kareprost zapravo pomaže. Rast trepavica dodaje se brzo, razlika je vidljiva već negdje u mjesec dana. Više ne rastu trepavice, ne vidim razloga za to, budući da su mi bujne, guste i duge!

Volim kareprost

Iskreno, bojao sam se naručiti Kareprost, jer nakon svega toga nije baš sredstvo za trepavice, ali iskoristio sam priliku.
I nikada nije požalila.
Trepavice stvarno rastu, vrlo su jake.
Fotografirao sam čak i dan kada sam ga počeo koristiti, a onda sam mjesec dana kasnije rezultat bio impresivan!
Sad opet planiram naručiti, jer opet želim duge cilije!

Izvrstan lijek!

Koristim Kareprost već mjesecima i samo pozitivne emocije. Nakon nekoliko ekstenzija trepavica, gotovo više nema. Narodne lijekove nisam mogao vratiti, pa sam počeo isprobavati drugačija sredstva. Kareprost je u potpunosti ispunio očekivanja. Tijekom mjeseca, moje cilije su primjetno postale i jačale. Sada ga koristim samo i vrlo sam zadovoljan rezultatima.

Učinkovito i jednostavno

Nakon produženja trepavica primjetno se prorijedila. Prijatelj mi je savjetovao da kupim Kareprost. Koristim ga nešto više od mjesec dana, a efekt je već vidljiv i meni i drugima. Cilija postaju deblji, duži, deblji i čini se da su tamniji. Stavljam ga svake večeri, nikad propušteno. Nastavit ću koristiti za održavanje rezultata. Po cijeni koja je mnogo isplativija od gradnje, također ne šteti trepavicama.

Vrijedna alternativa gradnji

Nakon izgradnje mog stanja trepavica se jako pogoršalo. Mnogo je otpalo. Čak su i s maskarom izgledali vrlo rijetko. Počeo sam tražiti na internetu informacije o tome kako obnoviti cilija, i našao sam puno recenzija o Kareprostu. Odlučio sam probati, a rezultat me upravo pogodio! Za mjesec dana korištenja, trepavice se nisu samo oporavile, već su postale puno gušće i duže nego što su bile. Nakon tečaja upotrebe proizvoda, učinak nije nestao, što je bilo vrlo ugodno. Da konsolidiram rezultat, planiram ga ponoviti za par mjeseci.

Rezultat je!

Mislila sam da mi ništa više uopće neće pomoći trepavice. Ja sam bjelkasta plavuša, a cilija mi je kratka i svijetla. U početku sam pokušao nekako ispraviti situaciju, primijenio sam sve vrste narodnih lijekova, ali samo sam gubio vrijeme. I dugo vremena odustao od ovog posla. No, podlegnuvši recenzijama na Internetu, nije to mogao podnijeti i odlučio je kupiti Kareprost. I pokazalo se da se industrija pobrinula za taj ženski problem. Postoji rezultat, i sviđa mi se!

Kisheneva Maria Valerevna

Učinak je uočljiv

Isprobala sam ovaj čudotvorni lijek i bila sam oduševljena. Trepavice su počele prilično brzo. Doslovno nakon tjedan i pol vidjela sam rezultat, čak i više nego što mi treba :) Nisam ni pomislila da sam novac potrošila baš tako. Ne možete brinuti, kareprost zaista djeluje, a za tako smiješnu cijenu ne možete pomoći, ali isprobajte! Usput, s maskarom, nakon ovog pripreme, trepavice postaju još veće!

Pomaže - stvarno je!

O Kareprostu je napisano puno pozitivnih kritika. Potpuno se slažem s njima.

Međutim, napominjem da prvih 10 dana nisam vidio učinak "Kareprosta". Ali onda je cilija počela rasti, poput gljiva nakon kiše! A ako na trepavice nanesete maskaru, onda one obično izgledaju kao produžeci!

Djevojke, imate savjet: nemojte sebi odbiti kupnju "Kareprosta". Pa, vjerujte mi - troškovi ovog alata isplatit će se! Nakon nanošenja "Kareprosta" možete koristiti najjeftiniju maskaru, ali trepavice će i dalje izgledati prekrasno!

Uživajte u rezultatu!

Vjerojatno će se mnoge djevojke i žene složiti sa mnom da 880 rubalja nije tako ogroman iznos, koji se ne bi mogao riskirati kako bi se ostvario dragocjeni san o dugim i lepršavim trepavicama. Tako sam riskirao i niti jedanput nisam sumnjao u svoj izbor. Naravno, rezultat se neće odmah pojaviti, a bočica već dugo nije dovoljna, ali vrijedi, uvjeravam vas, budite strpljivi i rezultat u obliku elegantnih trepavica neće dugo trajati!

Super izgled!

Priroda me, nažalost, nije nagradila bujnim i dugim trepavicama i morala sam isprobati mnoga sredstva, ali nisu uspjela. Prijatelj je slučajno predložio Kareprost. Više nisam vjerovala da će mi nešto pomoći, ali uvjerila me. Bila je u pravu. Prošao je mjesec dana i vidio sam velike promjene na ciliji, postale su duge i vrlo lijepe! Sada se neprestano zahvaljujem prijatelju na takvom otkriću!

Nikad se neću odreći njega!

Kareprost je alat s kojim sam se nedavno susreo i postao je moj omiljeni proizvod za njegu trepavica i još mnogo toga. Uvijek sam željela duge i lepršave trepavice, ali s Karepostom je to stvarno moguće, samo ih trebate podmazati trepavicama za noć i rezultat neće dugo doći. Sada ga savjetujem svojim prijateljima koji očajnički imaju lijep izgled i vole i njega!

Nevjerojatno sredstvo!

Imao sam priliku nositi se s Kareprostom i reći ću da je ovo super - alat koji mijenja trepavice. Prije sam koristio druga sredstva, ali od njih nikad nisam očekivao rezultat, ali kad sam saznao za Kareprost, odlučio sam ga isprobati. Uopće ne žalim zbog svog iskustva. Ali sada znam što mi stvarno pomaže i moje trepavice čine lepršavim i lijepim. Budi lijepa!

Dug rezultat

Moje prirodne trepavice nisu baš guste i uvijek sam sanjala da poboljšam njihovo stanje. Dugo sam koristio sredstva za "baku", poput ricinusovog ulja i drugih "čudesnih mješavina". Ne mogu reći da je učinak nula, ali trebalo je dugo vremena da se postigne rezultat, a čim prestanete razmazivati, rezultat se poništava. I Kareprost je pomogao u održavanju izvrsnog rezultata, a sada ga koristim samo u preventivne svrhe jednom mjesečno

Divno sredstvo za lijep izgled!

Prije sam imao dobre i zdrave trepavice, ali prije šest mjeseci ozbiljno sam se razbolio. Sada sam zdrava, ali trepavice su mi jako pogodile posljedice tretmana. Počele su ispadati i zapravo nisu rasle, izgubile su se oči bez trepavica. Nisam htjela odrastati Tada mi je prijatelj savjetovao kareprost. Nisam se zaista nadao pozitivnom rezultatu. Ali upravo sada, hrabro izjavljujem da je zaista pomogao, moje trepavice su mi narasle, prestale padati i postale su lepršave, kao u djeteta. sretan sam!

Nisam očekivao

Iskreno, na trepavice se ne žalim - duge su, na krajevima su samo svjetlo. Ali zimi sam počeo "trepavice", jednostavno nisam znao što da radim - isprobao sam hrpu narodnih lijekova, ništa nije pomoglo. Primijetila sam recenziju o Kareprostu - i kupila sam je. U roku od tjedan dana trepavice su prestale ispadati u takvoj količini. A tjedan dana kasnije primijetio sam da su postali duži (iako gdje već?) I tamniji - nisam to uopće očekivao. Zahvaljujući toj djevojci koja je napisala recenziju i potaknula me da kupim.

svjež!

Slušala je puno o kareprostu, ali nekako nije stvarno vjerovala. mislio kontinuirano oglašavanje. Ali ženska radoznalost i dalje je pobijedila. Nije skupo, tako da ništa neću izgubiti, pomislila sam i naručila. U početku, i počeo je čekati rezultat već sljedećeg dana, rezultat nije prikazan. Ali nakon nekoliko tjedana suprug je primijetio rezultat, a to je, vidite, pokazatelj. Sad sam već napravio drugu narudžbu. Činjenica da kareprost djeluje za mene više nije u dvojbi.

Imam trepavice!

Po prirodi sam uvijek imao kratke i svijetle trepavice, pa se činilo da ih praktički nema. Stoga, počevši od 14. godine, nisam se odvajala od maskare. Jednom kada sam vidio internetsku reklamu i odlučio isprobati Karepost, sada žalim što ranije nisam znao za ovaj alat. Konačno sam dobila "trepavice", postale su uočljive, guste i oči od toga su više izražene!

Lijepe i duge trepavice naručene?

Nakon skidanja produženih trepavica umalo sam zaplakao! Jednostavno nisu postojale, a ono što nisi mogao nazvati trepavicama ((namjeravao sam obnoviti trepavice po svaku cijenu i nakon što sam tražio sredstva na Internetu vidio sam povratne informacije o Kareprostu. Cijena je naravno ugrizla, ali odlučila sam kupiti i ne uzalud! Doslovno) nakon par mjeseci, trepavice su mi postale poput trepavica, a nakon pola godine postale su još bolje nego što su bile prije ekstenzije! I dalje koristim ovaj divni alat i još uvijek.