Pregledi vitamina vizije

Objektivi

BAA "Lifepack Junior Budite promišljeni" tvrtke "Vision"
Sastojci: koncentrirano riblje ulje, vitamini E, A, D3, voda, silicijev dioksid, aroma identična prirodnoj, acesulfam K (E950), natrijev saharin (E954), glicerin, želatina, kukuruzni škrob.

BAA "Lifepack Junior Be Healthy" (tablete za žvakanje težine 1200 mg) tvrtke "Visi * n"
Sastojci: ekstrakt propolisa, natrijev askorbat, sorbitol, magnezijev stearat, silicijev dioksid, aroma (naranča, limun).

Citat:
"Indikacije: za svu djecu za zdrav i cjelovit razvoj. Rješavanje svih problema rastućeg organizma. Poremećaji srčanog ritma. Bolesti gastrointestinalnog trakta, disbakterioza. Kataralne bolesti, bolesti genitourinarnog sustava, enureza, neuroza, inhibirano spavanje ili hiperaktivno stanje. Reumatizam, anemija, oslabljena aktivnost organa vida i sluha. "

Tvrtka apelira na prirodnost sastava i, u skladu s tim, jedinstvenu tehnologiju koja pomaže da se očuva ta prirodnost, te dobiva podršku i odobrenje od profesora Dadalija.

Sada malo više o nekim komponentama:

Acesulfam (E950) - dovodi do poremećaja crijeva i alergijskih bolesti. Zabranjena upotreba u Kanadi i Japanu.

Silicijev dioksid, to je također silicijev dioksid (E551) - SiO2, porozni pijesak (riječni, a ne šećer. Usput) sredstvo koje sprečava sinteriranje. Upotrebljava se u prehrambenoj industriji kao pomoćna tvar koja sprečava kašljanje i nakupljanje, a dio je paste za zube. Do neke mjere može (?) Djelovati kao sorbent, ali s aktivnošću znatno nižom od aktivnog ugljena.

Natrijev saharinat (E954) - natrijeva sol saharina! Ima kancerogeni učinak.

Natrijev askorbat, E301 - sintetički lijek spada u skupinu regulatora kiselosti, natrijeva sol askorbinske kiseline. Formula tvari: C6H7NaO6. Neaktivan analog vitamina C.

Magnezijev stearat, glicerin, sorbitol, želatina, kukuruzni škrob, arome (naranča, limun) - punila koja ne obavljaju nikakvu funkciju, osim za osiguravanje volumena i težine!

Više detalja: Magnezijev stearat - empirijska formula - S36N70O4Mg, Maseni udio elementa magnezij je manji od 1 posto! "Klizno" punilo. Koristi se za sprječavanje lijepljenja tableta na vrpcu za izradu strojeva.
Sorbitol je zaslađivač za pravljenje tableta i slatkiša (umjesto šećera da bi bio jeftiniji poput jeftinih limunada. U značajnim dozama ima laksativ.
Glicerin - koristi se kao laksativ i dehidrirajuće sredstvo, općenito, tako da se tablete od bombona ne znoje, tj. nije navlažen nepotrebno, a ima slatkast okus.
Želatina - aditiv E441.

Što vidimo? Tablete su prepune sintetike! Malo je aktivnih tvari. Ali oh, koliko govori o prirodnosti od distributera ove tvrtke. )))

Ovdje možete saznati cijenu takvih kemijskih sirovina http://www.ritm-b.ru/node/12

1500 rubalja!
Dok se riblje ulje ili propolis mogu slobodno kupiti deset puta jeftinije. Iako sam osobno, čuvši predavanja, govorio o transgeničnosti ribljeg ulja, koje neugodno miriše iz gastronomskih razloga, umjesto ribljeg ulja, radije bih davao masnu ribu :) Ili, na primjer, s kemijskim sastavom količine vitamina A, D i ribljeg ulja, bez dodataka prehrani usporedite s konzerviranom hranom zvanom "jetra bakalara".

Pregledi vizije

Strašan proizvod! Snažna zaštita od moždanog udara, srčanog udara, prevencija ateroskleroze! Dobar je ukus, jednostavan je za upotrebu, savršeno uklanja osjećaj gladi, ne želim jesti gotovo cijeli dan! I što je najvažnije - nema nuspojava, za razliku od tradicionalnih kemikalija! Bravo na proizvod i njegove tvorce!

Koliko brzo ste kontaktirani nakon narudžbe / poruke?

U roku od 30 minuta

Cijena, dostupnost i opis robe (usluga) su tačno naznačeni?

Narudžba je izvršena (isporučena) na vrijeme?

    Komentari prodavača 07.07.2019

Sophia, hvala na povratnim informacijama, čekamo te ponovo u našoj trgovini!

U 2005. godini, u dobi od 15 godina, otkriveno je povećanje štitne žlijezde + ciste 2. Liječenje endokrinologa nije dovelo do pozitivnog rezultata, predložena je operacija uklanjanja.
U ovom trenutku su mi ponudili dodatak prehrani Vision. Nakon 6 mjeseci, rezultati ultrazvuka upravo su pogodili - ciste se rastvaraju, štitnjača se smanjila, operacija više nije bila potrebna!
Trenutno i dalje koristim Vision proizvode, zahvaljujući kojima sam sigurno izdržala i rodila dijete. Već smo 5 mjeseci! U rodilištu u našem odjelu bili smo jedini s izvrsnim pokazateljima zdravlja, što vam i mi želimo!

Koliko brzo ste kontaktirani nakon narudžbe / poruke?

U roku od 30 minuta

Cijena, dostupnost i opis robe (usluga) su tačno naznačeni?

Narudžba je izvršena (isporučena) na vrijeme?

    Komentari prodavača 07.07.2019

Chulpan, hvala na odgovorima, drago nam je zbog vas!

Problem: psorijaza prije desetak godina. Šest mjeseci dobio sam odličan rezultat. Režim prehrambenih dodataka bio je sljedeći.
Prva dva tjedna: ujutro - Pax +, Antiox +, Detox +; ručak - Pax +; navečer - Pax +, Detox +, Antiox +, Nutrimax + - 2 kapsule.
Sljedeća dva tjedna: ujutro - Detox +, Pax +, Antiox +, Nutrimax + - 2 kapsule; navečer - isto.
Sljedećih dana: spojio Gel Millennium Vision s Antioxom+
Tijekom sljedeća tri mjeseca: ujutro - Detox +, Pax +, Antiox +, Sveltform +, Chromevital +; navečer: isto
Sad je koža na tijelu čista, na laktovima je bilo samo lagano ljuštenje. Rijetko koristim aerosole i inhalatore za prevenciju. U iste svrhe i dalje prihvaćam proizvod tvrtke..

Koliko brzo ste kontaktirani nakon narudžbe / poruke?

U roku od 30 minuta

Cijena, dostupnost i opis robe (usluga) su tačno naznačeni?

Narudžba je izvršena (isporučena) na vrijeme?

    Komentari prodavača 07.07.2019

Alla, hvala što dijeliš svoj rezultat! Uvijek smo rado pomoći.!

Imao sam 44 godine, prije nekoliko godina me mučio snažni otkucaji srca, kratkoća daha, nakon napora - tamni krugovi pred očima, umor i umor. Nakon pregleda dijagnosticirana je anemija nedostatka željeza - hemoglobin je bio samo 60 - 2 puta niži od normalnog. Tradicionalno liječenje nije dalo rezultata, već je samo dovelo do nuspojava. Nakon uzimanja Nutrimaxa, Paxa i Seniora, rezultat je premašio sva moja očekivanja. Snaga se pojavila, otkucaji srca su se vratili u normalu, sada lako mogu nešto napraviti, a hemoglobin, kao zdrava osoba. Sretna sam što imam tako sjajan proizvod.

Koliko brzo ste kontaktirani nakon narudžbe / poruke?

U roku od 30 minuta

Cijena, dostupnost i opis robe (usluga) su tačno naznačeni?

Narudžba je izvršena (isporučena) na vrijeme?

    Komentar prodavača 02.11.2019

Alla, hvala ti na povratnim informacijama, sretni smo zbog tebe! Sve najbolje za tebe !

Moja kćer rodila je djevojčicu 4. listopada 2019. Nakon 2 tjedna, upala sam na ginekologiju s visokom groznicom, počela sam ubrizgavati antibiotike, stavila sustave kako bih snizila temperaturu i nakon 2 dana očistila maternicu (uklonila ostatak mjesta). Sve ovo vrijeme nije prestajala hraniti kćer. Kao rezultat toga, dijete je imalo strašan osip, za koji je dječji liječnik rekao da je alergija i da treba davati lijekove (napomena za ovaj lijek me prestravio - nuspojava do zloćudnih tumora) Znam proizvode Vision više od godinu dana, pa sam bez ikakvog straha odlučio koristiti prehrambene dodatke liječenju. Štoviše, kći je tijekom trudnoće uzimala dodatke prehrani Vision. Naravno, za malo dijete je nemoguće odrediti doziranje i teško joj je uzimati dodatke prehrani iz bilja, ali na kraju krajeva, sve se može učiniti kroz tijelo dojilje, tako da je moja majka počela uzimati - DETOX, ANTIOX, NUTRIMAX i JUNIOR 4 VREMENA U 1 KAPSULA. I od 40 dana moja unuka već uzima JUNIOR u dozi od 1 slatkiša 10 dana. Danas ima 8 mjeseci i ima 6 zuba, sjedila je 3, 5 mjeseci i već hoda za ručicom. Odrasla je kao zdravo i razvijeno dijete i nije je uzimala, a nadam se da se neće probuditi ni uzimanje kemijskih lijekova. Veliko hvala stvaraocima proizvoda i onima koji su nam pružili priliku da ga kupimo po pristupačnoj cijeni. Stvarno - cijena i kvaliteta odgovaraju.

Koliko brzo ste kontaktirani nakon narudžbe / poruke?

U roku od 30 minuta

Cijena, dostupnost i opis robe (usluga) su tačno naznačeni?

Narudžba je izvršena (isporučena) na vrijeme?

    Komentar prodavatelja 27.10.2019

Hvala vam na povratnim informacijama, sretno vam.

Hvala na kompetentnom savjetovanju.!!

Koliko brzo ste kontaktirani nakon narudžbe / poruke?

U roku od 30 minuta

Cijena, dostupnost i opis robe (usluga) su tačno naznačeni?

Narudžba je izvršena (isporučena) na vrijeme?

    Komentar prodavatelja 27.10.2019

Očekujemo vas ponovo u našoj trgovini.!!

Koliko brzo ste kontaktirani nakon narudžbe / poruke?

Cijena, dostupnost i opis robe (usluga) su tačno naznačeni?

Narudžba je izvršena (isporučena) na vrijeme?

Koliko brzo ste kontaktirani nakon narudžbe / poruke?

U roku od 30 minuta

Cijena, dostupnost i opis robe (usluga) su tačno naznačeni?

Narudžba je izvršena (isporučena) na vrijeme?

Moje ime je Victoria. Glavni problem su ekcemi na rukama, koža na prstima stalno pukne, česte prehlade i kronični umor, razdražljivost.
Počela je uzimati Antiox, Detox i Pax, a od prvih dana osjećala je rezultat, umor je postepeno počeo nestajati, raspoloženje joj se poboljšavalo, pojavila se neka vrsta samopouzdanja, nakon tjedan dana prsti su joj postali čisti, bolovi u donjem dijelu leđa, prehlađena je, a ranije se tjedan dana oporavila od visoke groznice. Zahvaljujući Chromevitalu i Sveltformu, pojavile su se ne samo fizičke performanse, već i mentalne performanse, uspijevam više raditi na poslu i kod kuće. Vrlo zadovoljan i zahvalan na proizvodu. Puno hvala konzultantici Lyudmili.

Koliko brzo ste kontaktirani nakon narudžbe / poruke?

U roku od 30 minuta

Cijena, dostupnost i opis robe (usluga) su tačno naznačeni?

Narudžba je izvršena (isporučena) na vrijeme?

Želim podijeliti svoj rezultat. Dugo sam čuo za proizvode tvrtke Vision. S prijateljima sam vidio nevjerojatne rezultate, ali ona se nije usudila odlučiti biti zdrava. A kad ju je napokon mučio kronični tonzilitis i drugi zdravstveni problemi, odlučila je kupiti proizvode. Sad sam zaboravio što grlobolja, umor, zabrinut gušterača, problemi s jetrom pogoršani u jesen i proljeće. Zahvaljujući Vision proizvodima, osjećam se sjajno. I redovito koristim proizvod za prevenciju. Zahvalan sam Ludmili što dijeli informacije o ovoj tvrtki! Prihvaćam cijelu liniju proizvoda.
Želim vam dobro zdravlje. Vizija će vam pomoći u tome.!

Koliko brzo ste kontaktirani nakon narudžbe / poruke?

U roku od 30 minuta

Cijena, dostupnost i opis robe (usluga) su tačno naznačeni?

Narudžba je izvršena (isporučena) na vrijeme?

    Komentar prodavatelja 23.05.2018

Pregledi vitamina vizije

To je najvažnije! Pa ćemo kupiti.


*
korisnik
" o meni "
dnevnik
Postova: 810
Prijava: 13.06.07
Moskovska regija

Gleb 10/07/07
Ksyusha 27.11.09

Jedna moja prijateljica već se godinama bavi Visionom, ona ih jede i daje djetetu (djevojčica ima 6 mjeseci). Oni su zapravo kvalitetni dodaci. Barem nema štete od njih.

A vaš psiholog pomaže prijateljima u pronalaženju klijenata! Ovo je 100%. Pronaći potrošača je sada vrlo teško, a ljudi vjeruju liječnicima.
Želim pojasniti: dodaci prehrani nisu vitamini i lijek. Ovo je dodatak hrani. Dodatak prehrani! U skraćenom obliku - dodatak prehrani.
A onda morate kupiti ne staklenku, već kompleks! (inače beskorisno, kako kažu stručnjaci). Ovo je najmanje 6 limenki odjednom! Trošak jedne je oko 800-900 rubalja, čini se da jest (nije sigurno, ali sigurno ne manje od 700 rubalja). Kompleks je dovoljan za 30 dana. Pa računajte.

Uređeno: A la la, 23. rujna 2008. 12:00 sati

Recenzije

Recenzije projekta V

miom

Recenzije Antiox

Recenzije Pax

Nizak hemoglobin

Nina Fedorovna S., država: Rusija, Volgograd dob: 67

Tijekom godina uvijek je postojao nizak hemoglobin. Mučila ga vrtoglavica, zimica, jak umor. Periodično se stanje pogoršavalo pojavom druge vrste anemije - makrocitne. Liječenje je dalo samo privremeni učinak. I sve se opet ponovilo. Dodani su problemi sa zglobovima i neprospavane noći, koljena su počela nateći, pojavile su se ogromne venske mreže, jaki bolovi.

U proljeće 2012. godine, po savjetu svoje kćeri, savjetnice u Društvu, počela je prihvaćati cijeli klasični kompleks, kao i Mega. Plus Senior Neo, bez pauze 4 mjeseca. U ovom slučaju, nema ljekarničkih lijekova! Nakon dva tjedna hemoglobin je porastao na normalu, a nakon mjesec dana nestala je i druga anemija. Krajem trećeg mjeseca oticanje na koljenima i venska mreža potpuno su nestali. Do danas su pokazatelji normalni. Vrlo zadovoljan rezultatom! Zahvaljujući kompaniji i izvrsnom proizvodu.!

Zdravo srce.

Recenzije o korištenju novog proizvoda Vision Cardio Drive

Više o sastavu i svojstvima pročitajte ovdje.!

Pregledi proizvoda Vision, Video.

Vitiligo, rješenje problema. Što se tiče žvakanja.

Kamenje u bubrezimaUpala sinusa

Recenzije o dodatku prehrani Khromvital+

Mnoge recenzije dodataka prehrani Chromevital u hranidbi Sessia. Pogledajte snimku malog dijela recenzija, preuzmite Sessia aplikaciju na svoj mobilni telefon i budite uvijek u toku sa svim novostima tvrtke za Vision proizvode.

Psorijaza

Vision noćna krema za njegu kože

Tatyana K., država: Rusija, Krasnojarsk dob: 71

Moja koža je s godinama postala vrlo suha, a bore su postale uočljivije. To je posebno vidljivo zimi, zbog suhog zraka u sobi i hladnoće vani. Kad se pojavila kozmetika VISION Skincare, odmah sam kupila cijeli set.
Noćna krema ostavila je snažan dojam. Dobro vlaži i hrani kožu. Tajna učinkovitosti je u tome što krema sadrži kapsuliranu otopljenu vodu iz izvora u švicarskim Alpama, voda je bogata mineralima koji blagotvorno djeluju na kožu. Počela sam koristiti ovu kremu navečer i ujutro i nanositi je na očišćenu kožu. Ove zime koža mi je postala glađa i baršunasta, a bore su se smanjile.

Recenzije o dodatku prehrani Senor

Vrlo osjetljiva tema. Uvijek pokušavam pratiti što jedem i kada. A onda sam otišao na odmor u Indiju. I počelo je. Krvarenje, nadimanje, proljev. Iskreno, nisu najromantičniji simptomi. S mladićem tek nedavno zajedno. Dakle, odlučili smo se odmoriti zajedno. Nekako je shvatio moj problem i shvatio starijeg. Ne znam što ga je nagnalo da uzme ovaj lijek, ali pokazalo se da je bilo od velike pomoći. Sve se oporavilo. I osjećala sam se vrlo dobro! Po dolasku kući, odlučio sam piti tečaj seniora kako bih u potpunosti obnovio crijevnu mikrofloru. Ja sam to učinio. I ne žalim zbog toga. Sada možete sigurno krenuti na sljedeće putovanje!

Nedavno je otišao s djevojkom u sushi. Ili riba nije bila svježa, ili kuhar nije bio baš profesionalan. Općenito, razboljeli smo se. Proljev, mučnina u kombinaciji s bolovima u trbuhu nisu bili najbolji sastojci naše večeri. Izvadila je Senior iz torbe. Popili ste kapsulu. I sve se počelo poboljšavati. Sutradan su simptomi potpuno nestali. Vjerojatno je vrijedno piti ovaj lijek kao profilaksu. Svaki put kada ugrozimo tijelo. Stres, nepravilna i ne uvijek pravilna prehrana pomažu u tome..

Uvijek pažljivo biram proizvode za kuhanje hrane. Stoga djeca nikada nisu patila od disbioze. Ali što jedu tijekom dana kad sam na poslu? nepoznat Jednom su se iz vrtića vratili blijedi. Nisu ni trčali kao obično A onda smo cijelu noć mučili s njima proljev. Sutradan su svi ostali kod kuće. I sjetio sam se da mi je netko dao staklenku Senor. Sastav se činio sasvim sigurnim. Dao djeci. Proljev je prošao vrlo brzo, trbušnjaci su prestali boljeti. Sutradan su otrčali u vrtić. I odlučila sam im davati kapsule svaki dan kako bih u potpunosti obnovila crijevnu mikrofloru.

Phlebeurysm

Elena, država: Rusija, Sankt Peterburg: 55 godina

U svibnju 2003. ponuđena mi je operacija na varikoznim venama. U desnoj nozi je bio krvni ugrušak. Stopala natečena, stopala kao da su pakla. Svojevremeno sam morao raditi u kirurgiji, na vaskularnom odjelu (ja sam liječnik). Izgledi za operaciju me prestravio. Ali rečeno mi je da ne postoji alternativa, već samo operacija!

Ali čuda se događaju. Kad su mi rekli za proizvode Vision, samo mjesec dana kasnije odlučio sam započeti s programom dodataka prehrani (Antiox +, Pax + forte, Nutrimax+,

Detox +, Sweltform +, Chromevital +, Senior). Prvi mjesec ostavio je peckanje u stopalima, oticanje, težinu, temperaturu u desnoj nozi. Operacija je otkazana, srećom za mene!

Također su prestale jaka žgaravica (gastritis s visokom kiselošću iz školske klupe) i vegetativno-vaskularna distonija. Posljednjih 10 godina koristim cijelu paletu proizvoda, jako volim našu kozmetičku liniju, ne dijelim se s narukvicom danju i noću. Danas se osjećam mlado i zdravo.

Zdravlje djeteta

Dječak je od prve godine svog života svladao stalne prehlade, bronhitis. Kao rezultat toga, u dobi od 3 godine dijagnosticirana joj je bronhijalna astma, u dobi od 6 godina propisana je hormonska terapija. Mama je odlučila pronaći alternativu hormonima i ona je postala Vision dodatak prehrani. Uzimane su sljedećim redoslijedom: 1 mjesec. - Pax +, Detox +, Antiox +; 2 mjeseca - Antiox +, Pax +, Junior +; 3 mjeseca - Pax +, Sveltform +, Junior +; 4-5 mjeseci - Mega, Junior+.

Od prvog mjeseca učestalost napada smanjivala se, nestajalo je kratkoće daha, disanje je postalo lako, san je bio miran i pojavio se apetit. Nakon dva mjeseca, dječak je zaboravio na svoje probleme i živi aktivno, raduje roditeljima uspjeh u školi, uključujući i fizički odgoj. Danas je to zdravo, veselo dijete, a roditelji su sigurni u dobru budućnost svog sina.

Rezultat je pružio Misyk A.

Bubrežni kamenje kako si pomoći

Nadežda K., država: Rusija, Korolev godina: 47

Prije šest godina u lijevom bubregu pronašao sam kamen veličine 5 mm. Tijekom godina udvostručio se, a u desnom bubregu pojavio se kamen veličine 4 mm. Od ožujka 2003. počeo sam stalno uzimati dodatke prehrani Vision - Nutrimax +, a izmjenjivao sam ostatak prehrambenih dodataka. Nakon 6 mjeseci, ostavio sam kamen s lijevog bubrega, a zatim i s desnog. Ultrazvučni pregled pokazao je da su bubrezi "čisti", ne izlaze samo kamenje, već i pijesak. Zahvaljujem V. Sysoevi što me je upoznala s ovim proizvodom.!

Zaključak liječnika dr. Zelnnkova:

Svi programi za uklanjanje kamenja osmišljeni su za 7-8 mjeseci, a prvih 4-5 mjeseci s kamenjem kao da se ništa ne događa, ultrazvukom se oni često "povećaju" u veličini, ili TAKO MJESTO prije raspadanja u krhotine i ostave poput pijeska, Prva 2 mjeseca - Antiox, Pax, Sveltform i Senior u uobičajenom doziranju.

Ne pomaže samo jedan dodatak, već unos BADOV kompleksa za 6-8 mjeseci. Tijekom tog vremena, metabolizam se lagano mijenja i funkcija stvaranja kamena u urinu PROMIJENI. Kamenje se drobi i pijesak izlazi. Prva 3 mjeseca uopće nije potrebno RUNITI kamenje, uzmite bilo koje 4 boce po vašem izboru. zatim 3 mjeseca Nutrimax, Chromvital, Pax, Antiox, Detox 1 kom 3 puta dnevno.

Ženska pitanja

Galina K., država: Rusija, Penza dob: 42

Od 1995. godine zabrinjavala se mastopatija i upala dodataka, koja se liječila 2-3 puta godišnje, uključujući hormone. U 2000, oni predložili operaciju dojke, kao zbijanje se povećalo od graška do veličine oraha. Nisam učinio operaciju, jer sam počeo uzimati Vision dijetetske dodatke prehrani (Detox +, Antiox +, Pax +, Sveltform +, Chromevital + i "Female Complex" (ljepota, Nortia, Medisoya, Artemida)). Nakon 6 mjeseci dobio sam sjajan rezultat.

Zaboravio sam na upalu i mastopatiju. Već 11 godina živim i uživam u životu! Zahvalan sam ljudima koji su me pronašli i pričali o tako učinkovitim proizvodima, a i zahvalan sam sebi što sam čuo i iskoristio ovu priliku. Sada pomažem drugim ljudima. Zahvaljujući proizvodima Vision rođeno je 13 zdravih beba neplodnih parova. Ovo je sreća! Uostalom, ja sam akušer-ginekolog.

tiroidni

Lyudmila B., država: Rusija, Novy Urengoy dob: 42

Glavni problemi: glavobolja (u prednjem dijelu) ujutro, kršenje ciklusa, lomljivi nokti. Ali moj glavni problem je dijagnoza postavljena u travnju 2003. godine: difuzni gušter, cista lijevog režnja štitne žlijezde. Glavni problemi: glavobolja (u prednjem dijelu) ujutro, poremećaj ciklusa, lomljivi nokti. Od lipnja 2004. počela je uzimati dodatke prehrani Vision: 1 - 2 mjeseca: Antiox +, Detox +, Pax +; 3 - 4 mjeseca: Antiox +, Detox +, Pax +, Sveltform +, Chromevital +. Zatim cijela paleta proizvoda.

Kao rezultat toga, bol u maksilarnim sinusima se smanjila, ciklus se normalizirao i poboljšala se struktura noktiju. Ali najvažnije: podaci ultrazvuka pokazali su da se volumen štitne žlijezde smanjio za 57%! I cista lijevog režnja pretvorila se u retencijski folikul! I sve to zahvaljujući unosu dodataka prehrani. Sada Lyudmila nastavlja uzimati proizvod.

Problemi sa štitnjačom i drugi problemi

Već 25 godina muče se divlje glavobolje, bila su 2 čvora na štitnjači s lijeve strane i 2 s desne strane, povećani su limfni čvorovi (veličine oraha), mučena mastopatija i kronični pijelonefritis. Nakon operacije oka došlo je do odvajanja mrežnice i zamagljivanja staklastog tijela - to jest, vidio sam svijet kao da je kroz prljave naočale.

S 53 godine počela je uzimati proizvode Vision. Nakon 3 mjeseca, glavobolja je nestala, nakon šest mjeseci - mrlje na očima, čvorovi na štitnjači su se riješili, limfni čvorovi su se vratili u normalu, mastopatija i pijelonefritis nestali (ultrazvuk je dokazao). Uzeo klasični kompleks, Granatine Q10, Di Ay Garde nano, Ursul, Mega, Safe-Tu-Si, Coopers Neo. Sada imam 55 godina, osjećam se sjajno, nastavljam uzimati proizvode za prevenciju!

Posljedice malarije (bolesti jetre, pankreatitis, enterokolitis, disbioza itd.)

Samo bolje. Samo iz Europe. Kupite telefonom 8 913 838 51 90

Pregledi vitamina vizije

Jeste li vidjeli mnogo sati promotivnih filmova koje prave.

A ljudi tamo su poput zombija. Dosegnite suprotan učinak. Ti ljudi sa sjajem u očima i oduševljenjem ne razumiju zašto me plaše..

pa tako mislim. Na kanalu Rambler uvijaju svoje oglase.

Ljudi tamo zastrašujuće sretni. Čudno nekako.

Proizvod je vrlo cool

Koju bolest imate? Što želite riješiti uz pomoć dodataka prehrani Vision?

Da bih pio s popustom, postao sam distributer, ako se želite potpisati, imam poboljšanja u zdravlju, nema zombija, želite prisustvovati njihovim događajima, želite da ne, oni samo uče pozitivnom razmišljanju i drugim stvarima o samo-motivaciji, sposobnosti govora i to je korisno je da ljudi idu, neki idu k meni baš u klub, razgovaraju o čirima i razgovaraju, puno je umirovljenika i domaćica. idi na njihovu web stranicu

Pa naravno. Najlakše je zavesti umirovljenike i beskorisna sredstva za njih.

U razvijenim zemljama su svi ovi aditivi zabranjeni.

Glupo, naivno. Bio u inozemstvu? STRANICI OVDJE DOĐU NAŠU HRANU DOBAVLJA. I pitaju se kako ih još uvijek ne prihvaćamo. A u Japanu se prilikom prijavljivanja za posao u upitniku postavlja pitanje: Koje dodatke prehrani i koju tvrtku prihvaćate?

Andrei, ovo su ti takve priče, vjerojatno su distributeri ispričali.

U SAD-u je to zabranjeno sigurno. To se dogodilo oko devedesetih. U Austriji su dopušteni samo vitaminski kompleksi i minerali. Oglašavanje i obećanje za izliječenje nekih bolesti su zabranjeni, pa su svi ovdje požurili.

I na koga su bili eksperimentirani, testirani? Gdje su jamstva da će im pomoći, ali ako obrnuto? Certifikat itd. Ili su možda tajno proizvedeni?!

tko ima povratnih informacija o Visionu (dodaci prehrani)?

Zašto vjerujete u te sumnjive tvrtke, jednostavno zarađuju mnogo na vaš trošak (za to su stvorili mrežni mark), a dodaci ne pomažu, ako ne naštete, bolje je kupiti ruske vitamine, fito-pristojbe, bilje. S Visionom smo bili od 1998., moja supruga je otišla tamo, a isto tako me zamolila da to učinim, recimo da odustanem od rada, muškarci imaju zdrav razum, dobro je što se nisu dali (ne bi bilo stana, automobila itd.)

prije otprilike pet godina bio sam službeni distributer Vision-a.

Za tvrtku mogu sa sigurnošću reći da njihov sustav tamo funkcionira kao satni sat. Tamo rade glavni psiholozi najvišeg razreda, biće gore od Kašpirovskog! Shvatila sam to kad sam prestala raditi. s velikom željom i puno slobodnog vremena, upornosti i vjere, sasvim je moguće, naravno, baš kao što voze na različitim karnevalima u Brazilu i Italiji. Iskreno, nedavno sam čuo za Vision. neki dečki koji su radili sa mnom sada imaju svoj posao. Budući da sam distributer tvrtke, kao poklon dobio sam set dodataka prehrani (iako sam morao platiti i proizvod koji sam morao distribuirati). Mislim da imaju dobre proizvode. Iskreno, sada imam čak i neke suplemente..

Svatko izražava svoje mišljenje, nije uvijek istinito! U Japanu 80% stanovništva konzumira dodatke prehrani (ovdje je Andrei ispravno napisao da u Japanu kad traže posao pitaju uzimate li dodatke prehrani, ako ne, onda ne štite svoje zdravlje) - oni zauzimaju prvo mjesto u očekivanom trajanju života! U SAD-u dodaci prehrani uzimaju oko 50% stanovništva - s obzirom na očekivani životni vijek u prvih deset! I besmislica je dodavanja prehrani u SAD-u zabranjena. Imaju dvije najnaprednije tehnološke tvrtke koje proizvode prirodne vitamine (u Rusiji ih nema). U SAD-u se dodaci prehrani prodaju na mreži i nalaze se u ljekarnama, jer nema falsifikata, inače zatvor! U Europi prehrambeni dodaci uzimaju 30-50% stanovništva, sve razvijene zemlje prednjače u pogledu životnog vijeka (Italija čak dijeli prvo mjesto s Japanom). U Rusiji je službeno priznato da oni uzimaju dodatke prehrani 5% (PET) - zauzimamo 114. mjesto u životnom vijeku nakon nekih otoka. Prehrambeni dodaci Vision vrlo su dobar bife za gliste! Nemaju antiparazitske programe, a na dobrim vitaminima, na primjer, Ascorida živi tri puta više. Pa, ljudima koji su tamo smiješni, netko je napisao, jer mrežni posao ne uzrokuje stres, depresiju i donosi puno zadovoljstva od komunikacije s ljudima, pogotovo ako postoji dobar proizvod. Stanovništvo je bilo zastrašeno prehrambenim dodacima, jer postoji puno krivotvorina i nekvalitetnih proizvoda. Ja sam zdravstveni savjetnik elitnog zdravstvenog kluba. Ovo je posao, a ako želite prirodne vitamine i minerale koji su uistinu korisni za vaše zdravlje, napišite savjet. Dijetalni suplementi postoje kao u mnogim tvrtkama, ali postoje i prehrambeni lijekovi - to su prirodni proizvodi koji imaju ljekoviti, ili bolje rečeno vraćanje zdravlja učinak! U Rusiji se potiče da je bolestan, sjetite se bolovanja. Bolesti ste jer ne pratite svoje zdravlje, ali država vam također plaća novac! Paradoks! Biti bolestan u inozemstvu je zločin! Paul Breg (autor terapijskog posta) napisao je: "Tko do četrdesete godine sebi nije postao liječnik, on je budala." Po našem mišljenju, na ruskom će zvučati pobliže, "budala", jer se oslanja na liječnike!

Komentari 47

još jedna reklama. Glavna stvar: postoji GMP - jedemo, ne, ne. Zdravlje!

Upravo radi GMP standard

Zdravo! Čini se da je Vegesta. Ostaje samo odabrati INDIVIDUALNO. A tu su isho i bio ji-em-pi. Dobrota.

Dodaci su divna stvar, ali zašto samo Vizija? "NSP", "Siberian Health" su također izvrsne firme. A kad se neki proizvod reklamira previše nepotrebno i ne baš vješto, ljudi se, u pravilu, plaše, ne provode ga. Prečesto su nas prevarili.

Upravo sam postigao sjajan rezultat o Visionu - pišem o tome.

A NNPTSTO? Da, nijedna VIZIJA ne može se usporediti s njima!

Koristim Vision, ali NNPTSTO - nisam ga probao. Mogu samo razgovarati o onome što koristim i dobiti rezultat.

Pa probajte! Nećete požaliti - sve informacije na web stranici Ruski znanstvenici stvorili su ih za ruske ljude!

i koja su jamstva kvalitete u vašem NNPTSTO ?

Akademik dobro učinio, pokušao je sve loše, svima savjetujem da piju NSP 10 godina

Moja je obitelj postigla dobre rezultate u tvrtki Bad Vision.

Jako sam sretna zbog tebe Raisia

Izvrsni dodaci prehrani Vizion! Pojeo sam gotovo sve! Rezultati su nevjerojatni! Preporučujem! Jednom kad su me preporučili, Bože daj zdravlje tim ljudima! U 49. godini osjećam se sjajno. Posebno volim klasike Antiox-mladenački, Chromevital-nema umora, postoji raspoloženje!

Pretplaćujem se na svaku vašu riječ, Lora

Vision, NNPTSTO itd. Sve je to vrlo organizirana i široko reklamirana prijevara.

Industrija hidre ima nove glave. Vrijeme je da se posječe.

Da. Ta je vizija već desetostruko razbijena i prikazana je s kakvom drskošću djeluje otvoreno obmanjujući potrošača. Međutim, u pukovniji badotorgaša redovi novih lopova ne propadaju.

Treću riječ zaustavio je i prestao čitati, pogrešno izvedenu

Za referencu: Nisam imao ništa s dodacima prehrani Vision, još uvijek sam imao dovoljno drugih

I "točno" kako? Reci mi.

Beletristika - Klasici - Dobro za čitanje

Čitamo, kako možemo bez njega, a sada ću, uređivati, napisao sam, u žurbi, to je bolno, znate.. Zanimljivo, zašto ne obratite pažnju na očite "promašaje" u temama, čak ni ovog autora? Kao, vi frazu: "Metabolizmom liječimo putem prehrane", nije "presjeklo" oko?

Ili, više si iznerviran, moj negativan stav prema dodacima prehrani, kao i lijekovima?

Ne, nepismenost je ogorčena na sve, samo meni samo neće biti dovoljno za sve, zato govorim samo s nekima. Nisam čitao autorov tekst, dugo je, a ista osoba ima puno - stil nije moj tip, ali ovo sigurno nije prigovor

Nepismenost je također ogorčena.I gdje ste kod mene vidjeli "nepismenost"? Nepravilno izvršena - slažem se! Usput, nakon brisanja i uređivanja poruke "odraženo", "nekako, ne baš tako", ne razumijem u čemu je problem?

U novom se izdanju opet zaustavio na trećoj riječi. Koliko je nepismeno, pisanje je normalno. Ali komunikacijska pismenost. Za vrijeme igre mogu čvrsto braniti bilo koji stav, čak i onaj u koji nikad nisam vjerovao, a mnogi drugi mogu - i svaka će riječ biti kulturološka. I želim se svidjeti svima. Zaustavite se na prvoj pogrešnoj riječi - i ne čitajte dalje ako želite najmanje smeća s informacijama

Poštovani Jurije, u mojim komentarima, umjesto riječi "sranje", molim pročitajte "proizvod"

Za one koji žele čitati, kopirati u Word, koristite funkciju "pronađi i zamijeni" :)

Prodavači različitih "gluposti" (ne samo dodataka prehrani), stvarno žele to prenijeti kao lijek. To je potrebno kako bi se to prodalo ("sranje") bolesnim ljudima kojima je potrebno liječenje.

Bolesna osoba preokupirana je zdravljem i sklona je tražiti načine kako riješiti probleme s njim. Više nego zdravo.

Zapravo, pokušajte zdravo da su mu potrebni dodatci prehrani - s njim je sve u redu, poslat će distru u šumu i biće u pravu, treba smisliti posebno "strašilo", detaljno ga uvjeriti kako, katastrofalno, nedostaju mu svi vitamini i kakve će to strašne posljedice, naravno, jednog dana dovesti, i općenito, samo mu se čini da je zdrav.

I s pacijentom je lakše - on je već bolestan, razumije to i traži nešto što bi mu moglo pomoći. A isto tako je i pouzdaniji, sklon je hvatanju se za slamku, manje vremena za razmišljanje itd..

Stoga je skupina bolesnika veliko obećavajuće tržište za prodaju raznih sranja, skoro liječnika i pseudo-liječenja. Međutim, jasno je da "sranje" zapravo nije lijek (piše se čak i na kutijama s dodacima prehrani), stoga se ne smije koristiti u liječenju.

Kao rezultat toga, prodavači imaju problem - kako uvjeriti pacijenta da mu stvarno treba ovo sranje.

Naravno, to je lakše učiniti s pacijentom nego u slučaju zdravog "potencijalnog" kupca, no ovdje se koriste i posebne tehnike:

1. Anti-medicinski napadi. Zadatak je uvjeriti pacijenta da metode liječenja koje koristi (sve osim oglašavanog, prije svega one iz sfere službenih i, do sada, „gotovo“ besplatnih lijekova) neće mu pomoći, već će mu naštetiti. Takav će pacijent aktivnije tražiti nešto novo što bi mu moglo pomoći i s većom vjerojatnošću kupiti predloženi "sranje".

Korištene - "zastrašujuće" priče o smrti od droge, priče o pacijentima koje nijedan liječnik ne može izliječiti, posebno prilagođene (i često sastavljene) statistike itd..
2. Falsificirani CI. Zadatak je uvjeriti kupca da je dokazan terapeutski učinak reklamiranog sranja.

Klinička ispitivanja se koriste u medicini kako bi se identificirao i procijenio terapeutski učinak određenog sredstva (metode). Ako "sranje" znači pokušati proći CI, tada će pokazati nedostatak njegove učinkovitosti.

Stoga proizvođači takvih fondova ne provode pravi CI. Ali, budući da žele iskoristiti snagu ovog argumenta u svom oglašavanju - oni lažiraju rezultate CI.

Najčešće se to provodi na sljedeći način: uzima se medicinska ustanova ili liječnik, a tamo se uvoze „proizvod“ i novac za plaćanje usluga. Pacijenti se hrane proizvodom, zatim, selektivno, uzimaju neke podatke (kako bi im dali povjerenje), šivaju ih bijelim nitima, pričvršćuju na kraju, ne slijevaju niotkuda i, unaprijed, pripremaju zaključak (da je testno sranje pokazalo „izvrsnu“ medicinsku učinak), pišu izvještaj i s ponosom gledaju kako im mašu, predstavljajući se kao dokaz terapijskog učinka njihovog lijeka.

Može se razlikovati sranje CI od sadašnjih samo vrlo pažljivo, proučavajući izvještaj o tome.

Stvarni CI, za razliku od sranja, mora zadovoljiti barem sljedeće kriterije:

- Prisutnost placebo kontrole i kontrolne skupine.
- Statistički značajna veličina uzorka.
- Adekvatni dizajn.
Često je dizajn takav da općenito nije moguće razumjeti što je dato kome i što se mjeri.

Često, s lijekom protiv sranja, istodobno, pacijenti primaju normalne lijekove, tada se procjenjuje njihov ukupni učinak, ali pripisuje se samo lijeku "gluposti".

Ako se mjeri neki pokazatelj, treba vidjeti, ne samo koje je brojke postigao, nego i kakve su bile na početku, tj. Rezultati bi trebali biti, naime, u digitalnom, ali ne i u postotnom smislu.

Puno je takvih trenutaka koje koriste krivotvoritelji KI:

- Jasno definirani kriteriji za ocjenjivanje.

Pojmovi kao što su „dobar“, „loš“, „zadovoljavajući“, „primijećeno poboljšanje“, „mnogi parametri“, „više od polovine“ itd. itd - nije prikladno, jer dopuštaju širokom tumačenju, odnosno gube svoje značenje.
Upotreba krivotvorenih rezultata CI, umjesto stvarnih, važna je (iako neizravna) potvrda "sranja" sredstava.
3. "Priče o tetki Maši." Zadatak je apelirati, više na emocije nego na razum, pobuditi u kupcu vjeru u ljekovitost "sranja".

"Priče o tetki Maši" priča je o ljudima koji su pili / jeli "vrijedan" proizvod i time ozdravili od "svega".

Te su priče ispričane spominjanjem mnogih beznačajnih, s gledišta općeg smisla, ali emotivnih trenutaka (spominjanje imena, obiteljske situacije, fotografiranje, korištenje izravnog govora, emocionalni opis pacijentove patnje i njegove radosti nakon ozdravljenja, spominjući niz negativnih aspekata zajedničkih svim pacijentima, kao što su odlazak liječnicima, sjedenje u redovima, otežan odabir terapije lijekovima itd.); govornik često spominje da on osobno poznaje te ljude, je li to njegova obitelj ili on.

Priče "o tetki Maši" često se koriste kao dokaz učinkovitosti proizvoda (što više priča može napraviti gurač sranja, veća je učinkovitost, kao što je i pružen njegovim proizvodom; postoje slučajevi iskusnih potiskivača sposobnih da "bace stotine i tisuće" priča. Ovo je prijevara, kao takvi bicikli ne mogu biti dokaz zbog činjenice da:
- Subjektivno, ne sadrže potpun objektivni opis slike slučaja;
- Ne sadrže podatke da isključite utjecaj trećih čimbenika;
- Statistički nepouzdani;
- Znamo iz riječi, komercijalno, zainteresirani građani.
Zadnja stvar je bitna, jer mnoge sranje organizacije izravno obvezuju svoje zaposlenike da izmišljaju i pamte takve priče (poželjno je da i sam pripovjedač i njegovi rođaci budu uključeni u svoje likove).

Evo što kaže zaposlenik Vision-a:

Lijepa dama po imenu Lena žurno se upustila u posao. Istoga dana održala je impresivno instalacijsko predavanje KAKO liječiti „bolesne“ ljude. Sve što nam je slatko i žustro cvrkutalo sat vremena prije, detaljno je rečeno i zapisano tezama sve do izraza: „Da biste uspješno izgradili posao, morate voljeti PROIZVOD (samo s velikim slovom), morate imati svoju vlastitu priču o ozdravljenju PROIZVOD, trebali biste moći razgovarati o PROIZVODU u bilo kojoj situaciji, ponuditi PROIZVOD, a ne biste trebali iskusiti komplekse koji se bave trgovinom, nije tako. Jednostavno distribuirate PROIZVOD, koji ljudima donosi zdravlje, snagu i sve vrste koristi. Samo zbog svog rada, vi biti plaćen "..

(http://vision.wmsite.ru/)Prodavači različitih gluposti (a ne samo dodaci prehrani) zaista žele to prenijeti kao lijek. Potrebno im je to kako bi ga prodali (sranje) bolesnim ljudima kojima je potrebno liječenje. Bolesna osoba preokupirana je zdravljem i sklona je tražiti načine kako riješiti probleme s njim. U puno većoj mjeri od zdravih. Zapravo, uvjeriti zdravog čovjeka da mu trebaju dodaci prehrani - ima sve u redu, poslat će vam šumu i biće u pravu, treba smisliti posebno strašilo, detaljno ga uvjeriti u to koliko katastrofalno nedostaju mu svi vitamini i kakve će ga užasne posljedice sigurno jednog dana dovesti i općenito mu se samo čini da je zdrav. I s pacijentom je lakše - on je već bolestan, razumije to i traži nešto što bi mu moglo pomoći. A isto tako je i pouzdaniji, sklon je hvatanju se za slamku, manje vremena za razmišljanje itd. Stoga je skupina bolesnika veliko obećavajuće tržište za prodaju raznih sranja, skoro liječnika i pseudo-liječenja. Međutim, jasno je da sranje zapravo nije lijek (piše se čak i na kutijama s dodacima prehrani), stoga se ne smije koristiti u liječenju.

Kao rezultat toga, prodavači imaju problem - kako uvjeriti pacijenta da mu stvarno treba ovo sranje. Naravno, to je lakše učiniti nego u slučaju zdravog potencijalnog kupca, ali ovdje se koriste i posebne tehnike: 1. Anti-medicinski napadi. Zadatak je uvjeriti pacijenta da metode liječenja koje koristi (sve osim oglašavanog, prije svega one koje pripadaju području službene i dosad gotovo besplatne medicine) neće mu pomoći, već će mu naštetiti. Takav će pacijent aktivnije tražiti nešto novo što mu može pomoći i vjerojatnije će kupiti predložena sranja. Korištene - "zastrašujuće" priče o smrti od droge, priče o pacijentima koje nijedan liječnik ne može izliječiti, posebno prilagođene (i često sastavljene) statistike itd..
2. Falsificirani CI. Zadatak je uvjeriti kupca da je dokazan terapeutski učinak reklamiranog sranja. Klinička ispitivanja se koriste u medicini kako bi se identificirao i procijenio terapeutski učinak određenog sredstva (metode). Ako sranje pomoću alata pokušava proći KI, tada će pokazati nedostatak njegove učinkovitosti. Stoga proizvođači takvih fondova ne provode pravi CI. No, kako žele iskoristiti snagu ovog argumenta u svom oglašavanju, oni krivotvore rezultate CI. Najčešće se to provodi na sljedeći način: uzima se zdravstvena ustanova ili liječnik, tamo se uvoze proizvod i plijen za plaćanje usluga. Pacijenti se hrane proizvodom, zatim se neki podaci selektivno uzimaju (radi vjerodostojnosti), šije se bijelim nitima, na kraju se pričvršćuju na neizvedeni i unaprijed pripremljeni zaključak (da su testna sranja pokazala izvrstan terapeutski učinak), napisali izvještaj i potom s ponosom Mahali su prema njima, predstavljajući dokaz terapijskog učinka njihovog lijeka. Razlikovati CI gluposti od sadašnjih može se samo vrlo pažljivo proučavati izvješće o tome. Stvarni CI, za razliku od sranja, mora zadovoljiti barem sljedeće kriterije:
- Prisutnost placebo kontrole i kontrolne skupine.
- Statistički značajna veličina uzorka.
- Adekvatni dizajn.
Često je dizajn takav da je općenito nemoguće razumjeti što je kome dato i što je netko mjerio. Često zajedno s lijekom za gluposti pacijenti primaju normalne lijekove, tada se procjenjuje njihov ukupni učinak, ali pripisuje se samo lijeku za gluposti. Ako se mjeri neki pokazatelj, tada bi trebalo biti vidljivo ne samo do kojih brojeva je došao, nego i koji su bili u početku, to bi trebali biti brojevi, a ne postoci. Postoji mnogo više takvih točaka koje koriste KI krivotvoritelji iz sranja.
- Jasno definirani kriteriji za ocjenjivanje rezultata. Pojmovi kao što su „dobar“, „loš“, „zadovoljavajući“, „primijećeno poboljšanje“, „mnogi parametri“, „više od polovine“ itd. itd - nije prikladno, jer dopuštaju širokom tumačenju, odnosno gube svoje značenje.
Upotreba lažnih rezultata CI umjesto stvarnih važna je (iako neizravna) potvrda sranja.
3. "Priče o tetki Maši." Zadatak - privlačiti više emocijama nego razumu, pobuditi u kupcu vjeru u ljekovitost sranja. "Priče o tetki Maši" priča je o ljudima koji su pili / jeli "vrijedan" proizvod i tako ozdravili od "svega". Ove priče ispričane su uz napomenu mnogih beznačajnih sa stajališta općeg smisla, ali emocionalnih trenutaka (spominjanje imena, obiteljske situacije, donošenje fotografija, korištenje izravnog govora, emocionalni opis pacijentove patnje i njegove radosti nakon izlječenja, spominjanje niza negativnih aspekata zajedničkih svim pacijentima, kao što je poput odlaska liječnicima, sjedanja u redovima, poteškoća s odabirom terapije lijekovima itd.); često pripovjedač spominje da osobno poznaje te ljude, ovo je njegova obitelj ili on. "Priče tetke Mashe" često se koriste kao dokaz učinkovitosti proizvoda (što više priča može napraviti gurač sranja, to je učinkovitiji njegov proizvod; postoje slučajevi iskusnih potiskivača sposobnih da "bace stotine i tisuće" priča. Ovo je prijevara, kao takvi bicikli ne mogu biti dokaz, zbog činjenice da:

- Subjektivno, ne sadrže potpun objektivni opis slike slučaja;
- Ne sadrže podatke da isključite utjecaj trećih čimbenika;
- Nije statistički značajno;
- Znamo iz riječi, komercijalno, zainteresirani građani.
Zadnja stvar je bitna, jer mnoge sranje organizacije izravno obvezuju svoje zaposlenike da izmišljaju i pamte takve priče (poželjno je da i sam pripovjedač i njegovi rođaci budu uključeni u svoje likove).

Evo što kaže zaposlenik Vision-a (kojeg sam ja pronašao na Internetu, poveznica je u prilogu):

"Lijepa dama po imenu Lena užurbano je krenula na posao. Istog dana održala je impresivno instalacijsko predavanje KAKO se ophoditi s" bolesnim "ljudima. navedeno je i zapisano tezama sve do izraza: „Za uspješnu izgradnju poslovanja morate voljeti PROIZVOD (samo s velikim slovom), morate imati vlastitu povijest liječenja PROIZVODOM, trebali biste moći razgovarati o PROIZVODU u bilo kojoj situaciji, ponuditi PROIZVOD, Ne biste trebali doživjeti komplekse koji se bave trgovinom, to nije tako. Jednostavno distribuirate PROIZVOD, koji ljudima donosi zdravlje, snagu i sve vrste koristi. Samo za svoj posao dobivate plaću "..

Norma13 Ili niste uzimali dodatke prehrani, ili ste pokušali, pa ste toliko ogorčeni. I nije vam žao ljudi koji kontinuirano uzimaju farmakološke lijekove koji samo ublažavaju simptome, a njihovo se zdravlje pogoršava i plaćaju na malo, a ne na veliko, ponekad 100%. viziju Prihvatio sam i imao dobre rezultate, a sada prihvaćam fitokomplekse ukrajinske tvrtke i također preporučujem svojoj rodbini i prijateljima, oni su vrijedni toga. Ljudi ne trebaju "obrađivati" ono što vi zovete kad se pobune, oni sami to pitaju i preporučuju drugima, ali po vašem mišljenju: "Bolje je biti siromašan i bolestan".

Negdje sam čuo zanimljivu misao: čak i promjenom govora već možete dobro poboljšati svoje zdravlje. Želio bih ponovo predložiti moderatoru da nemilosrdno briše komentare netočnim riječima

Bez Voda ((a Mefil nije postojao forum i vrhunac koji oni stvaraju, meni nije bilo zanimljivo ići u grupu, vjerojatno sam već navikao na njih. Oni su na forumu umjesto adrenalina.

I oni, kad žele, pišu pametno, kulturno i zanimljivo.

Htio sam dalje razvijati svoje riječi "negdje sam čuo", pronašao sam vezu, zanimljive misli, a što se tiče nauke, ne treba je svaka osoba - nešto se, primjerice, može shvatiti kao zanimljiv položaj - izvor vlastitih ideja, želeći razmisliti o našim riječima: http://www.sunhome.ru/journal/525237

Molimo objasnite "maglovitu" tezu o "farmakološkim lijekovima koji ublažavaju samo simptome", barem jedan primjer.

Nadalje: Mislite li da je "opt" u milm-kompanijama, na koje se "Vision" odnosi, "jeftin" i bez "varanja"? I gdje, oprostite, uzimate novac tako da vi, sponzor i superiorni „smaragdi“, „dijamanti“ i, drugi „dragulji“, novac je „kapao“?

Pa, Arkofarma proizvodi se prodaju u cijeloj Europi (i ne samo), u ljekarnama, a cijena za nju nije veća od 10 eura po jedinici (za razliku od Vision-a). nitko ne tvrdi da liječi.

Štoviše, svi znaju - ako dugo ne pijete analgin, glava vam se može razboljeti, to uklanja uzroke, a ne simptome

* sve što je ovdje napisano može biti pogreška

Sva lijeka protiv bolova ublažavaju samo bol - to je simptom. Moja majka je pila pregršt lijekova kako se ne bi ugušila od astme, a oni su nakratko ublažili grčeve, a zatim se opet mučili, osteoporoza se brzo razvijala od furasemida, ali ona se nije oporavila, nego je samo ublažila simptome na neko vrijeme. Ti lijekovi koštali su joj polovinu mirovine, ali da sam tada znao za fitokomplekse, koštali bi je četiri puta više od penzije, ali moja majka je ne bi toliko mučila. To znam sigurno, jer fitokompleksi pružaju prehranu tijelu i ono počinje djelovati drugačije. Što se tiče plaćanja, mrežne tvrtke ne plaćaju oglašavanje, već plaćaju ljudima koji preporučuju njihove proizvode. Fitokompleksi su mnogo skuplji u prodaji (određuju svoje cijene) nego na mreži, pa svima nudim po otkupnoj cijeni od koje ne postaju drugačiji. O liječenju dodacima prehrani, za obične ljude, da su se vratili zdravlju, a zatim liječi. Možete biti zdravi uz dobru prehranu, ali gdje ga dobiti i treba puno novca. Stoga, da biste bili zorovy i kako, odlučite svaki na svoj način. Ja sam učinila svoje i ne želim se vratiti glavobolji, umora i bez stanke. Volim živjeti aktivno, vedro i ne zavidim drugima i ne računam tuđi novac.

1. Ako se trudite otvoriti direktorij farmakologije, a ne reklamirati letke, otkrit ćete da svi lijekovi iz skupine analgetika imaju tri vrste djelovanja: analgetsko, protuupalno i antipiretsko. Tako bilo koji analgetik ne samo ublažava simptome, nego i uklanja mogući uzrok. (upalni proces).

2. "mrežne tvrtke ne plaćaju oglašavanje, već plaćaju ljudima koji preporučuju svoje proizvode" - isto oglašavanje, samo puno skuplje od uobičajenog oglašavanja.

3. "Fitokompleksi su mnogo skuplji u prodaji (određuju svoje cijene) nego na mreži, pa im nudim po otkupnoj cijeni" - to je laž. Kada se prodaje putem redovne mreže, ovaj lijek će biti jeftiniji od vaše kupovne cijene. To je ekonomija.

4. "da mu je vraćeno zdravlje, a zatim liječi" - to je samo da se dokaže činjenica da se dodatak prehrani vratio u nečije zdravlje, ne možete.

5. "Možete biti zdravi s dobrom prehranom, ali gdje ga nabaviti i za to vam treba mnogo novca" je još jedna standardna reklamna glasina koju šire badot trgovci.

U stavku 1. Čini se da postoji problem - lanac - kada uzrok (upala, groznica,.) Istovremeno ima i svoj uzrok, tj. je posljedica

Ako to ne uzmete u obzir, ne slažete se s identičnim razumijevanjem pojmova, možete dugo raspravljati o bilo čemu

Do stavka 3. Još uvijek postoji ovisnost o cjenovnoj politici proizvođača, sustavu popusta koji koristi za razne veletrgovce. U pogledu prodaje, mrežna organizacija može uvelike profitirati i imati maksimalan popust. Ako država intervenira, onda će, naravno, problem biti uklonjen, mada nije jasno kakve će transformacije proizvođač ići do potpunog prestanka bilo kakve aktivnosti, promjene proizvoda

Znam za jedan proizvod koji je u Wellness centru jeftiniji nego u mrežnoj organizaciji. No, kako bi se mogao prodati po takvoj cijeni, Centar sudjeluje u jednom javnom programu - na zahtjev proizvođača

A ovo nije prevara. Proizvođač može imati određene razloge zašto je politika cijena upravo takva, prije svega ih treba razumjeti, a ne žuriti sa zaključcima. Uključujući, na primjer, politiku cijena može se primijeniti na utjecaj javnosti koji uopće nije izravno povezan s novcem, vezan samo za ideologiju proizvođača

Odjeljak 5 općenito je problematičan, s obzirom na kronični vremenski pritisak velikog dijela stanovništva, kada nema vremena ni razmišljati. Možete se složiti s Vladom ((ali čini se da ovdje zaista bez posebnih mjera države ne možete brzo to shvatiti)

1. U svakom slučaju - čak i ublažavanje boli - pruža tijelu sjajnu priliku za oporavak.

3. Cjenovna politika proizvođača nema nikakve veze s tim.

Vaš je primjer neodrživ, jer ne znamo tko je točno i pod kojim uvjetima roba bila pružena.

Pretpostavimo da imamo proizvod s cijenom od 100 rubalja od proizvođača. Lanac ljekarni naručuje ga izravno od proizvođača, kontaktirajući prodajnog predstavnika. Prodajni predstavnik proizvođača prima maleni postotak. jer nalog ide na pošiljku.

Slijedi nadoplata za isporuku robe kupcu, porezi, plaće prodavača itd. Sve to povećava troškove robe za 2-2,5 puta.

U slučaju da je dostava iz inozemstva, postoji posrednička tvrtka. Tada se cijena robe povećava 3-4 puta, ovisno o udaljenosti prijevoza.

Sada - mrežni marketing.

Mrežni marketing pozicioniran je kao direktna prodajna mreža, što je samo po sebi laž.

I tako, roba proizvođača je 100 rubalja.

Pored piramide distributera, postoji i struktura koja osigurava isporuku robe, računovodstvo i raspodjelu dobiti. U stvari, ponavlja shemu koja postoji u ljekarničkoj mreži, s potpuno istim troškovima.

Ova struktura vrši isporuku robe od proizvođača u vaš grad, prodaju robe distributeru, obračunavanje dobiti distributera i raspodjelu dobiti prema piramidi. Također plaća porez. i tako dalje. Dakle, vrijednost robe već postaje jednaka ljekarni. Ali, roba još nije stigla do potrošača. A kad dođe, cijena će joj se povećati za 2 puta, jer. postotak naknade distributera različitih razina u iznosu od 40-50% maloprodajne vrijednosti robe.

Dakle, ako se proizvod prodaje kroz farmaceutski lanac, tada će njegova maloprodajna vrijednost biti 40% manja nego u mrežnom marketingu.